FPS, Vertigo GamesDatum izlaska: 07.11.2024.
2D, Nalua StudioDatum izlaska: 28.10.2024.
akcija, TreyarchDatum izlaska: 25.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Shimmy - 23. Prosinac, 2008., 00:21"Mali ekrani". Pi*ka im ma*erina na je.enom te*evizoru, kako me nervaju s tim, to je stra*no. Pozadavio bih ih sve. Kakav mali ekran? A kaj je onda veliki? Kino platno? E jebiga debili, to nije ekran. A ako su njima ekrani od 102, 72, i 57cm u koje buljim mali, onda su razmažena gamad, je*oimsve. Oke, oni od 37cm koje imam možda jesu mali, ali kolika je to kežualnost te izreke to je kriminalno. Čujete li pi*ke na televizorima????Pozdravlja te 140 cm Pioneer plazmica. Cmok cmok veli.
"Mali ekrani". Pi*ka im ma*erina na je.enom te*evizoru, kako me nervaju s tim, to je stra*no. Pozadavio bih ih sve. Kakav mali ekran? A kaj je onda veliki? Kino platno? E jebiga debili, to nije ekran. A ako su njima ekrani od 102, 72, i 57cm u koje buljim mali, onda su razmažena gamad, je*oimsve. Oke, oni od 37cm koje imam možda jesu mali, ali kolika je to kežualnost te izreke to je kriminalno. Čujete li pi*ke na televizorima????
Citat: Facaa - 24. Prosinac, 2008., 01:16Citat: Shimmy - 23. Prosinac, 2008., 00:21"Mali ekrani". Pi*ka im ma*erina na je.enom te*evizoru, kako me nervaju s tim, to je stra*no. Pozadavio bih ih sve. Kakav mali ekran? A kaj je onda veliki? Kino platno? E jebiga debili, to nije ekran. A ako su njima ekrani od 102, 72, i 57cm u koje buljim mali, onda su razmažena gamad, je*oimsve. Oke, oni od 37cm koje imam možda jesu mali, ali kolika je to kežualnost te izreke to je kriminalno. Čujete li pi*ke na televizorima????Pozdravlja te 140 cm Pioneer plazmica. Cmok cmok veli. Također. :syzygy: