ti si taj koji je woeva i koji ne shvaćaš što je dobro.
karijola > sve
ti si taj koji je woeva i koji ne shvaćaš što je dobro.
pimpek > karijola
kad napišeš rečenicu poput ove gore argumentiraš kurac na batini. to sam isto tako ja mogao napisat, ali nisam, jer marim za dobru, argumentiranu diskusiju. nisi mi ništa dokazao rečenicom u kojoj kažeš da ja ne shvaćam što je dobro. možda ti ne shvaćaš. ha? ha? možda je vaša percepcija zakurac
ono što se stavlja na picu; količina, omjer, i okus toga je ono što pici daje smisao.
da, upravo je i to savršeno u karijoli. nema šanse na svijetu da je ikakva pica od gaude bolja od one od mocarele. nemoguće je. to samo ti ne shvaćaš jer ti okus nije bitan. fali ti kvalitet.
ko kaže da je mocarela ultimativni sir koji ima skill u okusu za pedeset (nečega) veći od svih ostalih sireva.
mocarela je kul, ali nije dovoljno kul da bi mi netko picu tijesta debljine sušenih mlinaca i jedne rajčice koja košta onak 2 kn na koju metne začina u vrijednosti 50 lipa i mozarele od 10 kn naplatio 40... tako da ona priča o tome kak je karijola skupa zbog sastojaka ne drži vodu.
pica tamo je skupa baš zbog ovakvih alternativnih šabana poput vas dvojice koji se nabrijavaju na profinjenost, mocarelu i baby rajčice...
na kraju, zadnjom rečenicom: "fali ti kvalitet", samo potvrđuješ sve što sam rekao...