avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Jebeni metalci, treba da umru svi.Jučer u busu četiri metalca u prestereotipnim crnim majicama sa žutim "thunder"-fontom puštaju neku muziku na mobu, metal naravno. Puštali su onu "Breaking the Law" ( :tired:), a jedan od njih je pjevao oponašajući nekakav promukli glas. Ne znam kako bi opisao njegovu facu dok je to pjevao....ne znam, ne postoje te riječi. Ekstremno uživljen momak širom otvorenih očiju upire prstom prema kolegi metalcu i tiho vrišteći (da, moguće je) pjeva preloš tekst te pjesme.Jedan od frendova izlazi na stanici, ustane se, rukuje se sa svima, a taj uživljeni mu se dere "I'emo pit sutra! I e...nemoj radit ništa što ja nebi..h3h3h3!". Šteta prostora koji zauzimaju na ovoj planeti. Baš da jebeno šteta.
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..
e, kako tog lik triba impalirat na stablo jabuke ono, mater mu mrtvu prčim. :tired:
Nego....sad gledao embedani video Pantere i pjevač im rula mnogo. Metal ovo ono, a ćelav lik. Bog.