istina, fejk je.
znam iz druge ruke, jedna frendica koja je sudjelovala je pričala da ih se traži da rade sranja ili jela koja ne znaju radit da budu fujava ili da namjerno naprave nešto što netko ne voli pa da onda ovaj može treš talkat.
realno sudjelovob...
Kako ja to ne vjerujem e, mislim ne pušim ta sranja, rekla kazala ovo ono, preredikulno bi bilo.
Iz prve ruke - nije fejk.
Barem ne u smislu da je sve namješteno al mora postojati razlog zašto bi ljudi gledati tu jebenu emisiju kao i bilo koju drugu.
Ako nema barem nekakav konflikt ili problem unutra, čak i u formatu reality showa, emisija bi bila dosadna pogotovo jer je premisa da su to sve 'obični' ljudi itd. Obično su to te neke sitnice koje producenti dodaju ne bi li malo začinili stvari.
Mislim onaj francuz isto što ide po restoranima uokolo i sere po njima. Koncept JEST da sere, inače emisija ne bi imala smisla da dođe negdje di je sve super divno krasno i on ih hvali. Tko bi to gledao lol.
Kužiš da je to live u studiju onda ne bi imali toliko prostora za ''fejkanje'', ovako ima situacija koje se dadu izrežirati i učiniti zanimljivijima ili repeatati, ali da je FEJK OMG SVE JE NAMJEŠTENO nije, zapravo je daleko od toga jer u rijalitijima forsaju tu spontanost i bla.
EDIT; jadran je bio brži!