avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..
Moj IQ je 142,bespotrebno je raspravljati o tome...
Tebi?Ovisi kako se budem osjećao,kako ti budeš postupao,ovo ti je sad opomena,jer,koliko vidim,niste me shvatili zaozbiljno,ali dobro,ako još jednom vidim svoj bivši nick sa svojom slikom BILO GDJE,ubit ću vas dok budete spavali,tako da ni ne osjetite,ili ću vas žive izmasakrirat,samo se vi zajebajite,ali pomislite na posljedice...
STA KAZES NA OVO POGLEDAJ MI AVATAR HEHE MATER TI IMA LASERSKE OCI
Citat:Tebi?Ovisi kako se budem osjećao,kako ti budeš postupao,ovo ti je sad opomena,jer,koliko vidim,niste me shvatili zaozbiljno,ali dobro,ako još jednom vidim svoj bivši nick sa svojom slikom BILO GDJE,ubit ću vas dok budete spavali,tako da ni ne osjetite,ili ću vas žive izmasakrirat,samo se vi zajebajite,ali pomislite na posljedice...
Citat: anđel upozorava - 05. Listopad, 2008., 15:01al ako me previše napumpa ovo adrenalinom,onda su gotovi,kunem se svojim rukama!budite upozoreni
al ako me previše napumpa ovo adrenalinom,onda su gotovi,kunem se svojim rukama!
Citat: El_Comandante - 05. Listopad, 2008., 14:33Citat:ma u biti,znate,ja neću pokušavat napravit nemoguće,gotov si adrenaline,gotov siiiii!!!Sutra ti dolazim na vrata i zaklat ću te!!! Dođi samo isjeckatu ću te i napraviti kajmak od tebe!!!!11111111222
Citat:ma u biti,znate,ja neću pokušavat napravit nemoguće,gotov si adrenaline,gotov siiiii!!!Sutra ti dolazim na vrata i zaklat ću te!!!
ma u biti,znate,ja neću pokušavat napravit nemoguće,gotov si adrenaline,gotov siiiii!!!Sutra ti dolazim na vrata i zaklat ću te!!!
Citat:STA KAZES NA OVO POGLEDAJ MI AVATAR HEHE MATER TI IMA LASERSKE OCI