HCL.HR

iOffer sajt?

  • 3 Odgovora
  • 3363 Hitova
iOffer sajt?
« : 10. Prosinac, 2017., 04:03 »
Ekipa, šta mislite o ovom relativno poznatom sajtu zvanom iOffer (link dolje)? Nekako mi je čudno, gledam za uzet ovu Adidas majicu koja ondje košta 109 kn, a u Hrvatskoj ista košta 449 kn? Znam da ima stranica di se prodaje malo jeftinije, npr. Amazon ponekad ima popuste, ali ovo su standardne cijene za razne proizvode. I cijeli sajt izgleda dosta dobro i profi, nije nešto bezveze, a i jako dugo postoji... Mislite li da je okej da naručim nešto, ako prodavač ima dobre ocjene kao ovaj (400 recenzija - 99% pozitivnih)? Takodjer, ista cijena piše sve dok dođeš do plačanja, a poštarina besplatna. Molim Vas ako imate kakvih iskustva da napišete, a ako nemate, bacite oko na brzinu i pogledajte ako imate vremena. :clap: Hvala svima, evo i link sajta/proizvoda: http://www.ioffer.com/i/adidas-men-women-shirt-sports-hoodie-jacket-outerwear-640977524?i=415173247.

*

theth1ef

  • **
  • 219
  • Učiš dok si živ.
Odg: iOffer sajt?
« Odgovori #1 : 10. Prosinac, 2017., 11:01 »
Koliko gledam ima dosta loše ocjene od korisnika. Nije da stranica ne valja nego dosta prodavača su neki scammeri.

Ne bih rekao da ti se isplati tu kupiti, jer vjerojatno nije original majica, a to onda možeš uzeti i preko ebaya ili malo provjerenije stranice.

Odg: iOffer sajt?
« Odgovori #2 : 11. Prosinac, 2017., 14:26 »
Ova stranica mi se ne čini uopće pouzada, kao neka dosta lošija verzija ebaya. Previše prodavača prodaje, a tu su uvijek neki prevaranti. A nisam siguran kako ide povrat novca.

Ja nikada ne kupujem sa sličnih stranica ako baš ne moram i nema plaćanja PayPal-om. Rizik je dosta visok. Nikada se ne osjećam ugodno kada upisujem podatke kartice na takvim stranicama.
Kod mene je PayPal za inozemstvo, nekada kartica može za Amazon, a u domaćim trgovinama koristim kartice, jer je poprilično sigurno ( nikada ne daješ podatke trgovini, već posebnom sustavu za autorizaciju i naplatu kao PayWay ). Uvijek možeš stornirati transakciju ( dok ne pošalju narudžbu, a nakon toga je možeš vratiti u roku 14 dana i dobiti povrat novca ), ali i zatražiti pomoć svoje banke u slučaju nekih problema itd.

Ja sam kupovao sa sljedeće stranice i sve je uvijek bilo dobro. Korisnička podrška je dobra, u slučaju problema redovno odgovaraju na mail, poštarina nije tako niska, ali sve dođe u roku 10-ak dana :

https://hr.sportsdirect.com

Ovo je druga stranica, ja nisam imao iskustva sa njom, ali neki moji prijatelji jesu, većinom je sve bilo dobro.

https://hr.factcool.com
 

*

Deyo22

  • **
  • 485
Odg: iOffer sajt?
« Odgovori #3 : 04. Lipanj, 2020., 11:29 »
Zar se ovakve poruke kao ova od amitroo-a ne brišu? Ili je samo previd?

Ako se pocne s ovime ode forum...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9