HCL.HR

Kuhinja

  • 590 Odgovora
  • 48980 Hitova
*

Glitch

  • **
  • 489
Odg: Kuhinja
« Odgovori #195 : 27. Travanj, 2012., 20:26 »
Sa nutritivnog i zdravstvenog stajališta je to grozota, al' znaju ispast ukusne kombinacije. Lagano pohani poprženi karfiol je meni fantazija, baš sam razmišljao nedavno kako bi se to moglo napraviti bez pretjeranog umakanja u ulje.

Nego, probao večeras jedan od onih kupovnih chicken chop sueya u konzervi. Nije da sam očekivao nešto super, ali razočaran sam, čim osjetim tupi slatkasto ljuti okus soje uništi mi jelo.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #196 : 07. Svibanj, 2012., 18:22 »
Špinat Pizza

Špinat se napravi na lešo, dakle sve isto osim što se ne stavlja mlijeko. Tijesto se ili napravi ili kupi, razvalja, posloži se sira po izboru, špinat na lešo se pukne gore (poželjno je da bude nešto slaniji), te se stavlja u već ugrijanu pečnicu na 250 stupnjeva 20-ak minuta. Po želji dobrodošle razne varijacije, kao i ova sa zimskom salamom od pika, koja ostavlja odličan okus začinjenosti. Uživajte. ^^


Odg: Kuhinja
« Odgovori #197 : 07. Svibanj, 2012., 18:28 »
Križu, :wildboy: znači tijesto, sir, špinat i zimska? :hiha2:

*

Dragster

  • ******
  • 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Kuhinja
« Odgovori #198 : 07. Svibanj, 2012., 18:30 »
malo je rendom. iako nemože bit loše







"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #199 : 07. Svibanj, 2012., 18:35 »
Križu, :wildboy: znači tijesto, sir, špinat i zimska? :hiha2:

Da, oduševili se žena i ja, a i sestra i nećakinja došle probat, rula križeve jbt.
Rendom je zbog špinata. Bitno ga je nikako ne mješati sa salamama, dakle samo sa sirem da se stopi.

*

Glitch

  • **
  • 489
Odg: Kuhinja
« Odgovori #200 : 23. Svibanj, 2012., 23:13 »
Jeo u kineskom restoranu u Rijeci. Ne onom koji je Dragster opisivao na prošlim stranicama, nego onom što sam ga ja spomenuo prije toga, na placi.

E, to mjesto je savršeno. Ambijent, posluga, HRANA. Jebeno sam se napokon najeo, nakon onih inozemnih kineskih restorana u kojima sam bio. Nemaju tanjuriće hrane nego pravo meso, i dosta njega čak. I u čitavom meniju od nas šest nije bilo ni traga slatko kiselom umaku, ni groznom okusu jeftine soje. Uživancija.

Nemam fotki ovaj put, ali preporučam restoran vrlo mnogo puno.

https://fullbusiness.com/tvrtka/asia.htm

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #201 : 24. Svibanj, 2012., 00:09 »
Ja sam bio u onom na Belvederu. Bilo je sasvim ok, al osobno nije baš za mene. Sve je ok i stvarno je bilo izbora hrane brdo, al imaju neke mixeve užasne pa nikako da nađem nešto što bi mi baš onako sjelo.

*

Glitch

  • **
  • 489
Odg: Kuhinja
« Odgovori #202 : 24. Svibanj, 2012., 16:55 »


Flambirani pohani sladoled.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #203 : 24. Svibanj, 2012., 17:07 »
Di ima to?

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #204 : 24. Svibanj, 2012., 17:21 »
kineski.

*

Glitch

  • **
  • 489
Odg: Kuhinja
« Odgovori #205 : 24. Svibanj, 2012., 17:24 »
Je, u svakom kineskom ima toga, poslao mi frend fotku s jučerašnje večere.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #206 : 24. Svibanj, 2012., 17:37 »
Meni frajer objašnjavao kako to rade. To oni drže uvaljaju u krušne mrvice pa drže u ledu i onda kad treba izvade i spuste to u kipuće ulje na par sekundi.

Kasnije onda to stavi u zdjelicu s alkoholom i pali to i vrti, šou.

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #207 : 24. Svibanj, 2012., 18:24 »
 :hihi:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan


Odg: Kuhinja
« Odgovori #209 : 29. Svibanj, 2012., 20:49 »
Keksi su preprepredobri. :ave:
Svako malo si ih ubodem u Lidlu.
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9