HCL.HR

Kuhinja

  • 590 Odgovora
  • 48962 Hitova
*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #555 : 16. Siječanj, 2016., 12:54 »
Nisam nikad konkretno sam radio s bananama, ali znam na što misliš. Gnjecavo iznutra, kao još sirovo ili općenito se nije dovoljno speklo?

Ako je izvana okej, a iznutra sirovo onda klasika. Malčice manje banane, nešto niža temperatura i duže držat unutra bi trebalo riješit probleme.

Ako se uopće nije speklo onda ste izvadili priej nego ej bilo gotovo, ne znam :hihi: Pecite više.

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Kuhinja
« Odgovori #556 : 16. Siječanj, 2016., 13:27 »
ma iznutra bude gnjecavo, kao sirovo, a izvana sasvim ok. vidiš, probat ću to, niža temperatura, ali da se duže peče. držao sam se uputa iz recepta, ali iznutra je ostalo baš jako gnjecavo.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #557 : 16. Siječanj, 2016., 13:33 »
Ma da i mislio sam.

Izvaži onda banane, jer dve banane mogu biti 200 grama i 300 grama, ovisi o veličini. Stavi na istu količinu ostalih sastojaka nešto manje banane nego prošli put i to - ne puno niža temp (tipa ako ste pekli na 175, stavi na 140-50) i duže peci, tj. opet dok se ne speče izvana, ali bi se ovaj puta trebalo i iznutra.

I onda u slučaju da opet ne ispadne kako treba, ponovno malo izmijeniš i balanciraš recept i kad-tad ćeš pogodit, to su relativno jednostavne stvari. :)

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Kuhinja
« Odgovori #558 : 16. Siječanj, 2016., 13:37 »
ma kužim, ali frustrirajuće. probali smo 3 različita recepta, svejedno gnjecavo. doduše američki su recepti, možda imaju manje/veće banane  :hiha2:

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #559 : 16. Siječanj, 2016., 16:28 »
Nisam vidio jednu šemu s bananama valjda 20 godina, šta su točno one banane na kriške narezane, što nakraju kao tvrdi bomboni ispadnu? Na koji to način funkcioniše?

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #560 : 16. Siječanj, 2016., 16:52 »
Ma ne, zdrepane, zdrobljene...ko krumpir kad radiš pire. Dodaješ direktno u smjesu. Možeš radit kruh s tim, biskvite, neke jednostavne kolače a la muffine i tako.

Odg: Kuhinja
« Odgovori #561 : 26. Siječanj, 2016., 15:39 »


Slika govori sve^^ :clap:  :woohoo:

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #562 : 26. Siječanj, 2016., 15:58 »
Što je to? Lazanje, pita,...? S čime? :)

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #563 : 26. Siječanj, 2016., 16:00 »
 :jede: :jede:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #564 : 26. Siječanj, 2016., 17:22 »
Liku je nick talijan taman posla da pite pravi :)

Odg: Kuhinja
« Odgovori #565 : 26. Siječanj, 2016., 18:14 »
pleh je vrh  :ave:
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: Kuhinja
« Odgovori #566 : 26. Siječanj, 2016., 20:59 »
Što je to? Lazanje, pita,...? S čime? :)


Ma lazanje, jbg bitan je trud  :D

pleh je vrh  :ave:

Pohvale majci što mi ga ustupila, za vrijeme ovog studentskog života ^^ :geek:

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #567 : 11. Veljača, 2016., 23:47 »


Znaci vrh.
Cekin posebna naribanih 20 dkg.
Zapeceno na malo masti.

Tri jaja strajbana.
Dodao malo vegete, crv. paprike i bosiljka.
Ideja dosla u sekudni.

Vecera za pet!

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Kuhinja
« Odgovori #568 : 12. Veljača, 2016., 09:36 »
Uuuu dobar!  =D>
Ja sam sinoć za večeru uzeo tost, napravio rupu u njemu, stavio tost na tavu (malo ulja), u rupu stavio jaje, a pored tosta stavio onaj krug koji sam izrezao. Malo kajenskog papra, soja umaka, ispalo je izvrsno.

*

c0bra123

  • ****
  • 1306
Odg: Kuhinja
« Odgovori #569 : 24. Veljača, 2016., 17:57 »
Gladan netko? pretraj luka i soli  :D




I am a gamer. Not because I don't have a life - I choose to have many.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9