HCL.HR

Poklon za rodjendan mom 13-godisnjem sinu

  • 1 Odgovora
  • 1207 Hitova
*

Gamer1974

  • n00b
  • 1
Poklon za rodjendan mom 13-godisnjem sinu
« : 18. Veljača, 2017., 23:42 »
TREBA MI POMOĆ!Mom trinaesto godisnjem sinu je rodjendan.Ima PS4 PRO i par igrica.Ne znam sta da mu kupim za rodjendan.POMOZITE!

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Poklon za rodjendan mom 13-godisnjem sinu
« Odgovori #1 : 19. Veljača, 2017., 09:13 »
Prije svega pozdrav i dobro došao na forum.
Ne znam je li ova tema patka ili ne, jer ja kao roditelj u svakom trenutku znam što moje dijete želi jer mi to i sama stalno naglašava, no nisu sva djeca ista.
Najsigurnije ti ga je pitati. Ovako će ti ekipa dati 1001 prijedlog koji se na kraju krajeva tvom sinu uopće ne mora svidjeti i opet ćeš baciti lovu u vjetar, a on neće biti zadovoljan.


Ja znam da bih radije da me netko pita šta želim i da mi onda to (ako može) kupi nego li da dobijem nešto što se toj osobi sviđa,a meni ne. Igre i gaming je širok spektar žanrova, načina pristupanja igrama, itd.


Zato ti kažem - pričaj s njim ili s nekim njegovim frendom (ukoliko ih znaš).


P.S. Molim te, ne piši s uključenim caps-om na forumu jer to je znak vikanja i nije pristojno u prvom postu tako nešto napraviti jer nigdje ne gori. Ionako je vikend i ako želi nešto specijalno onda nećeš moći to nabaviti istu sekundu ili u ponoć sa subote na nedjelju juriti u zatvoreni dućan... I nadam se da si si ostavio vremena da mu kupiš poklon, a ne da je ovo zadnji krik nade...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9