HCL.HR

Pomoć oko srednje škole

  • 2 Odgovora
  • 1645 Hitova
Pomoć oko srednje škole
« : 05. Kolovoz, 2017., 04:56 »
Ovako, sad krećem u 8. razred i iz Zagreba sam. Želio bih upisat neku srednju koja ima veze s programiranjem (C, C++,...), ali ne znam koja bi to srednja bila s obzirom na moje ocjene iz protekle tri godine. Peti razred sam još prošao s 4, ali su krenuli problemi kada sam promijenio školu, pa sam 6. i 7. razred tako prošao s 3. Potrudit ću se još 8. razred proć najbolje što mogu. U elektrotehničku mislim da nema šanse da upadnem s tim ocjenama. Imate neki koristan savjet? I molim vas, nemojte mi samo izjavljivat "trebao si o tome ranije razmišljati" jer time nećete postić baš ništa. Hvala svima!  :clap:

*

Terox

  • ***
  • 650
    • Planet Minecraft-TeroXCro
Odg: Pomoć oko srednje škole
« Odgovori #1 : 05. Kolovoz, 2017., 09:36 »
Niti jedna osim privatnih (koje naravno koštaju) ja msn nema baš samo programiranje,moja preporuka je ovo što sam ja upisao a to ti je tehničar za računalstvo (pogotovo ako moš upast po novom programu za razliku od mene).Prve dvije godine su ti uglavnom elektortehnika i neke osnove računala i programiranja,a dalje ide malo teže programiranje i sama struktura računala.Za baš pravo programiranje ionako moraš ić na fakultet pa onda.Niti jedna drugi smjer osim ovoga ti neće imati baš nešto previše programiranja tako da uhvati se knjige u 8. s obzirom da ti se on i 7 najviše računaju.Škola ti je teška ali koliko je teška toliko je i zanimljiva,također imaš ljetnu praksu kojom isto dosta naučiš.Ja sam osnovnu prolazio većinom sa 4.5-4.7 s time da su me roditelji silili tako da nebi ti trebao bit nikakav problem upast jer ja sam bio negdje srednji na listi.

Odg: Pomoć oko srednje škole
« Odgovori #2 : 05. Kolovoz, 2017., 09:41 »
Hvala teroxcro. :D Ma da, sile i mene da učim, al ja sam posvetio svo vrijeme gamingu, filmovima i Netflixovim serijama, pa sam skroz popusio u školi za razliku od prije. Ali da, hvala ti na odgovoru.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9