@grga
nabijem te nakurac
mada znam da si admin
ne znam što misliš zašto ja gledam anime, al možda nisi čak mene ciljao u onome "žele da budu alternativni, bre11"
moj pojnt je da su animeji kao muviji: imaš dobrih, dječkih, trešoidnih, sakatih i precijenjenih. i ne gledam to zbog neke možebitne alternativne spike jer ja nisma jedan od onih idiota "e lol ja slušam metal/gledam anime. je da nas ima 40 milijardi takvih u svetu, al smo svejedno alternativci. lol"
košarka. precijenena? je. no opet, ti sereš po košarci kao igri. tu si debil jer nemaš argumente koji valjaju. svaki koš isti? kurac. priznaj da ti se ne sviđa i ne bičaj
svaki sport je precijenjen. sportaši zarađuju PREVIŠE. kao i cijeli šoubiz. od muzike do filmova
od športova je fudbal daleko precijenjen, budući da je najpopularniji i najeksplojtan u svetu, no neču bičat oko fudbala, več oko športa kao takog
sportaši/glumci/glazbenici, svi oni zarađuju DALEKO previše i jebeno su precijenjeni ma što netko rekaož
tako da - šoubiz - precijenjen u kurac materin
obrazovanje - precijenjeno. od završavanja škole 30x je važnija snalažljivost. neki likovi bez srednje žive 400x bolje neg ću ja ikad
alkohol - jebeno precijenjen
alternativnost - no comment
wow - nabijem ga
mejkap. majketi, meni se gadi kad se žemska izsiluje pudrom, maskarama i inim pizdarijama
avti - precijenjeni. to su prijevozna sredsta, no mnogi nalaze orgazmična djelovanja pored njih. dobro, to je stvar ukusa, no i dalje su precijenjeni
mobovi. "e gle lololo moj ima barometar, 17x optički zum i bazuku na baterije". mah
ne znam... ima još puno toga, samo se ne mogu sjetit