HCL.HR

Škola, e.

• 481 Odgovora
  • 60180 Hitova
*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
Re: Škola, e.
« Odgovori #345 : 17. Studeni, 2007., 19:40 »
Yo, yo.  :thumbs:

*

DarX

• 1358
« Odgovori #346 : 17. Studeni, 2007., 19:59 »
glupsijebemti :tired:

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #347 : 17. Studeni, 2007., 20:00 »
Nemoš tako o mom homeboyu, zganat cu te kmico.

*

DarX

• 1358
« Odgovori #348 : 17. Studeni, 2007., 20:02 »
kak ste samo kul e. pwnali ste me. plakat cu, neeeee  :tired: :tired: :tired: de odjebite.

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #349 : 17. Studeni, 2007., 21:03 »
Homii, ve ar bradrs, rispekt. :opaki_crnac:

*

DarX

• 1358
« Odgovori #350 : 17. Studeni, 2007., 21:11 »
si ti malo mutav??? nemas pravo omalovazavat nicije poglede na svijet ili glazbu koju slusa, i budi siguran da rap kao glazba se ne svodi na to sto si ti sad rekao primitivče obični. Prouci malo tekstove pokojeg pravog rapera koji je zacetnik zanra ili danas nastavlja ono sto rap ustvari jest. To sto 50 Cent i kompanija unistavaju sve sto su 2Pac, NWA i mnogi drugi postigli nije moja stvar i nemas pravo mene napast zato. Jel ti jasno??? To sto si ti ufuran u svoj buntovnicki rock ili sta vec ne znaci da su drugi manje vrijedni od tebe. Opet kazem, skini tekst pokoje pjesme pravog rapa, najbolji primjer Common - A dream i prouci a nemoj ovdje srati kad nemas pojma. To vrijedi i za ostale koji seru po drukcijoj glazbi, nitko nema to pravo. Jesam ja ikad mamutu rekao da je idiot jer slusa cajke??? Nisam i necu. Ako mu odgovara, neka slusa. Jel razumijes??? Retaju prokleti zatupljeni.

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #351 : 17. Studeni, 2007., 21:14 »
rap je retardiran, ajde flejmaj me, raspoložen sam :approve

*

DarX

• 1358
« Odgovori #352 : 17. Studeni, 2007., 21:25 »
blago tebi sto ti je rap retardiran. nastavi uzivat u svojoj izvrsnoj glazbi.

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #353 : 17. Studeni, 2007., 21:44 »
si ti malo mutav??? nemas pravo omalovazavat nicije poglede na svijet ili glazbu koju slusa, i budi siguran da rap kao glazba se ne svodi na to sto si ti sad rekao primitivče obični. Prouci malo tekstove pokojeg pravog rapera koji je zacetnik zanra ili danas nastavlja ono sto rap ustvari jest. To sto 50 Cent i kompanija unistavaju sve sto su 2Pac, NWA i mnogi drugi postigli nije moja stvar i nemas pravo mene napast zato. Jel ti jasno??? To sto si ti ufuran u svoj buntovnicki rock ili sta vec ne znaci da su drugi manje vrijedni od tebe. Opet kazem, skini tekst pokoje pjesme pravog rapa, najbolji primjer Common - A dream i prouci a nemoj ovdje srati kad nemas pojma. To vrijedi i za ostale koji seru po drukcijoj glazbi, nitko nema to pravo. Jesam ja ikad mamutu rekao da je idiot jer slusa cajke??? Nisam i necu. Ako mu odgovara, neka slusa. Jel razumijes??? Retaju prokleti zatupljeni.

Netko napiše yo, yo i ti odmah počneš pričat o omolovažavanju pogleda na svijet?  :tired:
Ako drugi put vidiš sličan post shvati da se radi o zajebanciji i molim te nemoj ništa pisati.

*

DarX

• 1358
« Odgovori #354 : 17. Studeni, 2007., 21:48 »
ne radi se o jedno postu nego vise postova

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #355 : 17. Studeni, 2007., 21:51 »
Sčilaj se sine, i ja volim rep  :dancing: I kmica gabrijel, sin petrinje  :dancing:

*

Benko

• 1963
« Odgovori #356 : 17. Studeni, 2007., 21:54 »
nemoj mi dirat petrinju, idiote jedan kretenasti.. sram te bilo, omalovažavat grad nekoga zbog jednog pojedinca..

zjbj se :dancing:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #357 : 17. Studeni, 2007., 21:55 »
Ae, sad prestanite sa spamom  :dancing:

« Odgovori #358 : 17. Studeni, 2007., 22:01 »
dobio sam 2 iz kontrolnog iz vjeronauka.

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #359 : 18. Studeni, 2007., 01:27 »
ne radi se o jedno postu nego vise postova

Vidi što je lep opasan i jak
Nedaj mu da bega
udri ga u rebra
polomi ga kolega
pravac intenzivna nega
eno prti bega
stigni ga kolega
udari ga kolega

:dancing:

zajebancija darx i ja ponekad znam poslusat rap jbt, volim beogradski hip hop, prti bee gee sema  :winknkiss:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9