3.8 i najlošije :tired: Ti ideš u osnovnu? :tired:
Hrvatski neće biti komad kao ni fizika..al zato matika možda bude :tired:
Idem u gimnaziju.
cisti primjer zasto nase skolstvo ne valja, 3.8 se smatra dobrim prosjekom :tired: Ne da ja imam neke ambicije velike, meni je to sasvim ok prosjek ne treba mi vise i ne ulazem truda za vise. Jbg, ako smatras da je normalno bit na granici padanja u tri predmeta, koji faks mislis tako upisat jbt? :tired:
Dječko, potrebno je samo dosta novaca i na bilo koji faks ćeš upast, i još novaca kako bi ga završio..
Oni koji misle bez novaca, sve će biti teže..učit cijeli dan da bi onda na kraju imali plaću kao i neki stolar ili uopće ne dobili posao?
A i mislim da nije bit učenja i štrebanja novog gradiva u tome da bi nas nešto naučilo jer ćeš to za mjesec dana pola pozaboravljat i to baš ničem nije vrijedilo..po meni, bitnije je učiti ono što te zanima, što ćeš se sjetiti i za 2,3 godine točno onak kak si učio..a još bitnije, u školi trebate naučiti kak se uči i prvenstveno to smatram kao najvažnije što trebamo ponest iz škole..
Uzimam svoj primjer..smatram da sam davno naučio kako treba učiti i šta učiti..no lijen sam ko panj i trenutno mi se ništa neda, tako da ovo polugodište vućem neke dvojčice jer ne smatram više ocjene kao nešto bitno u mom životu..ionako ću upast na faks (PoliceA) tak da mi svejedno sad za srednju..
U osnovnoj sam puno više učio od srednje i to moram priznat jer sam tad bio glup malo
Ma bolje da ja ništa više ne kažem, neki će se naljutit

A i moglo bi se pretvorit u neku veću raspravu..
I dodajem da je ovo bio samo odgovor na post šarkija..