3.8 i najlošije :tired: Ti ideš u osnovnu? :tired:
Hrvatski neće biti komad kao ni fizika..al zato matika možda bude :tired:
Idem u gimnaziju.
cisti primjer zasto nase skolstvo ne valja, 3.8 se smatra dobrim prosjekom :tired: Ne da ja imam neke ambicije velike, meni je to sasvim ok prosjek ne treba mi vise i ne ulazem truda za vise. Jbg, ako smatras da je normalno bit na granici padanja u tri predmeta, koji faks mislis tako upisat jbt? :tired:
Dječko, potrebno je samo dosta novaca i na bilo koji faks ćeš upast, i još novaca kako bi ga završio..
Oni koji misle bez novaca, sve će biti teže..učit cijeli dan da bi onda na kraju imali plaću kao i neki stolar ili uopće ne dobili posao?
Jebiga, možeš bit šupak pa da ti starci sve plaćaju a na kraju ne znaš ni šta si završio ili se malo potrudit na svoju ruku i postići nešto sam (zamisli, nešto sam postic jbt).
To sto nase srednje skole imaju previse gradiva i profesore koje ne bi pustio da poucavaju u vrticu, to je druga stvar. :)
Vidiš, u nećemu se slažemo a u nećemu ne
Za profesore istina..al ima i onih koji su baš za taj posao..
I ne kažem ja da će mi starci plaćati već općenito za ovaj naš sustav..imaš novac, imaš sve..
A što se tiće mene, vjerojatno mi neće plaćati faks, al trudit ću se kolko budem imao volje, na prijemni i ako baš bude kriza morat će ofc malo pomoći