HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 224238 Hitova
*

Death_rattle

• *
  • 52
  • Rigor mortiis, always blindfold
    • My blog :D
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #120 : 29. Kolovoz, 2007., 23:17 »
zadnje sam sanjao da sam se pomirio s bivšom i bilo mi lijepo i sve..
i onda se probudio, i osjećaj nije bio nimalo lijep..dapače, rastužih se  :wildboy:
i to sam sanjao već jedno 5 puta
damn, ja sam stvarno u k...c-u što se cura tiče  :wildboy: :wildboy:

a bit će bolje :ementaler:

*

DarX

• 1358
« Odgovori #121 : 30. Kolovoz, 2007., 09:02 »
ololololol.  :ave:

Nocas sam sanjao neke pomijesane snove izmedju warcrafta i stvarnog svijeta, đizs.

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #122 : 30. Kolovoz, 2007., 11:38 »
Spejsa.

:wildboy: :wildboy:

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #123 : 16. Rujan, 2007., 14:34 »
sanjao sam da imam neku tetu koju nisam vidio dugo vremena pa mi je dala ček na 12k $ i bio sam sretan onako prepun k, i kao pokažem ja materi, i na kraju nisu dolari nego dojč marke pa kao ne vrijedi, onda sam plakao :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #124 : 16. Rujan, 2007., 17:50 »
Evo nakon dužeg vremena sam sanjao nešto:

Ušao sam u bas za grad, išao sjest tamo iza desno(tako ja uvijek sjednem  :approve ) i gledao malo okolo i skužio tri frendice koje znam izvana da su u busu. E sad i jedna od tih koja ima veći nos onako, ali je lijepa cura, se ful proljepšala, no u tom trenutku je bila ful u kurcu... izašle su sve tri na sljedećoj stanici i dok je izlazila ta proljepšana nosata nije gledala baš i opalila je neku babu rukom i ova je nešto počela vrištat i onda sam ja u busu izašao iz vidokruga... izašavši iz busa na mojoj stanici sreo sam frenda koji mi je rekao: "Šta je, sad razmišljaš o tome a?"   :wildboy: :wildboy: :wildboy:

:tired:
« Zadnja izmjena: 16. Rujan, 2007., 17:52 Dragster »

*

DarX

• 1358
« Odgovori #125 : 16. Rujan, 2007., 17:58 »
i ja uvijek sjedim iza desno u busu :dancing:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #126 : 16. Rujan, 2007., 18:07 »
ne ako sam i ja u busu  :tired:

:dancing: :dancing: :dancing:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #127 : 16. Rujan, 2007., 20:46 »
Evo nakon dužeg vremena sam sanjao nešto:

Ušao sam u bas za grad, išao sjest tamo iza desno(tako ja uvijek sjednem  :approve ) i gledao malo okolo i skužio tri frendice koje znam izvana da su u busu. E sad i jedna od tih koja ima veći nos onako, ali je lijepa cura, se ful proljepšala, no u tom trenutku je bila ful u kurcu... izašle su sve tri na sljedećoj stanici i dok je izlazila ta proljepšana nosata nije gledala baš i opalila je neku babu rukom i ova je nešto počela vrištat i onda sam ja u busu izašao iz vidokruga... izašavši iz busa na mojoj stanici sreo sam frenda koji mi je rekao: "Šta je, sad razmišljaš o tome a?"   :wildboy: :wildboy: :wildboy:

:tired:

kaos  :wildboy:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #128 : 16. Rujan, 2007., 21:00 »
predviđam kratak život

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #129 : 24. Siječanj, 2008., 12:20 »
imate li šta bizarnih snova u zadnje vrime?  :ementaler:

« Odgovori #130 : 24. Siječanj, 2008., 12:36 »
inače uvijek imam bizarne snove, al sad baš i nemam snove uopće jer spavam ispod 5h u prosjeku

« Odgovori #131 : 24. Siječanj, 2008., 12:44 »
ah. uvijek.
al ih neam volje tipkat. pričam ti ih uživo. :ementaler:

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #132 : 24. Siječanj, 2008., 12:46 »
opalila je neku babu rukom i ova je nešto počela vrištat i onda sam ja u busu izašao iz vidokruga... izašavši iz busa na mojoj stanici sreo sam frenda koji mi je rekao: "Šta je, sad razmišljaš o tome a?"

:ave: :ave: :ave: :loludara:

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #133 : 24. Siječanj, 2008., 12:58 »
Za mene inače kažu da sam užasno perverzna osoba, sick, manijak, i tako....nešto ko zapi, zato se ja i on slažemo tako ddobro  :piva:  :ementaler:

Inače, sanjao sam prvo ovo:

Igramo airsoft u nekoj šumici ali odjednom nema nikog samo ja u vojničkoj odori, i sjedi frendica i govori mi za neku bivšu kao ..da zna nešto full lijepo o meni golom ali da nesmije reći..a ja ju nagovaram što..a ona me gleda dole i govori kako neće reći ali mi se smiješka i kaže kako je dobro..onda druga scena sve flashback onako sve se izmuti..u dobu vitezova sam i tako..u sobi sve neke djeve iz obližnjeg sela prikucane na zid, tj. u okovima..i mi ih hebemo....a meni spušten a svršava konstanto..onda sam se probudio..

baš ne znam why sam sanjao to   :hihi:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #134 : 24. Siječanj, 2008., 13:06 »
Ja sam u zadnje vrijeme totalno u kurcu jer mi cura odlazi za par mjeseci radit van..manekenstvo i ta sranja..i nece se tako skoro vracat..i tak sanjam svaku noc kak nam je ljepo i to, i onda se probudim i tuzan sam..  :wildboy:

i zato, nikad s manekenkom nista ozbiljno nemojte ni pomislit..nikad!!!! il ak da nadajte se da nece uspjet..

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9