HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202935 Hitova
*

Chikanovich

• 1039
  • Čiko :]
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #525 : 15. Veljača, 2009., 21:57 »
Da sam debel, ne bi me poljubio :(

*

Wildboy

• 7551
« Odgovori #526 : 15. Veljača, 2009., 22:41 »
Imao je dugu smeđu kosu. Onak, do vrata. Nisi ti.  :wildboy:

*

Pičkica

• 1765
  • Prince`Charming
« Odgovori #527 : 15. Veljača, 2009., 23:01 »
Podsvijeno sam OSEČANIN?  :wildboy:
JA SAM TOLKO PAMETAN DA VI TO NEMORETE UOPĆE SKUŽIT KOLKA  JE TO PAMET

Kako mu je pimpek letio na sve strane, straaaaaaaaaaaašno...

s h u m a . o r g  :approve

« Odgovori #528 : 15. Veljača, 2009., 23:07 »
PA NISI TO TI ŠAŠAVČE! ;D

Citat:
Wildboy:
Onda sam ga poljubio a on me poslao u pičku materinu.
I ja onako pogledao Pičkicu i on mi reko da to ne radim.

Onako, zar bi se ti bunio da ti Matej da pusu? ;D

*

T.N.T.

• 6256
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #529 : 15. Veljača, 2009., 23:28 »
Možda je želio više od puse.

SEX ROFL.

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #530 : 16. Veljača, 2009., 11:33 »
Pisao sam kontrolni iz biologije, koji i trebam pisat danas, i tijekom kontrolnog sam imao neizdrživu potrebu da počnem pjevat Tošu - Čija Si. Čini se da je ostatak razreda imao sličnu potrebu, s obzirom da su mi se svi zdušno pridružili na JOŠ SU TI SUVE CIPEEEELE.

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #531 : 16. Veljača, 2009., 11:34 »
 :ave:

Sanjao da karam neku latino žensku...dobraaaaaaaaaaaa  :hug
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

n00b

• 1663
« Odgovori #532 : 16. Veljača, 2009., 11:37 »
Sanjo sam jucer da sam na wcu i da sam israo govno.I pogledam ja u wc a ono moja sestra u obliku dreka.I onda sam se probudio. :bonk:

Ne znam zašto, ali sjetio se ovoga, našao, kvotao, nasmijao se i sad sam sretan.

*

majmun

• 753
  • pe'šest
« Odgovori #533 : 16. Veljača, 2009., 12:27 »
sanja sam da sam bija s nekim poznanicima odjednom u vukovaru, 91. godine. i taman ono četnici ulaze u gra. ruše pale pljačkaju ubijaju i tako. ja se zasra di ću sad. i ja i ti likovi odemo u neku zgradu pilića se skrijemo a ja se popnem na krov i sakrijem se na krovu dok su ovi bili s pilićima. i gledam ja tenkove kako idu u tu zgradu i tamo pobili četnici te likove i onda počne govoriti neki četnik na megafon. govorija je nešto tipa "ajde iziđi znamo da si tu". valjda je mislija na mene. tad sam se probudija.

ORILO GORILO, JEBE SE NAMIN, TORNADO NADIN, VAJIK JE S VAMIN!

« Odgovori #534 : 16. Veljača, 2009., 14:30 »
kada sam bio na moru, iznenada izravno iz Engleske neočekivano su došli svi igrači manchester uniteda na čelu sa Fergusonom, kao bio je jedan jedini hotel do moje kuće,... kad smo se upoznali, i kad sam im pokazao mjesto, onda sam od njih dobio dva original dresa jedan sa svim potpisima drugi bez potpisa isto original al taj mi je bio kao za nošenje,a ovaj za ormar, i ja im se na tome zahvalim i sve.. pa ih zauzvrat pozovem kod sebe na druženje i igranje na x360 te PS3, kao igrali bi FIFU i PES novi i naravno čips,pizza,pivo... i oni to uredno prihvate, ja još taj dan tj tu večer pozovem neke komade sa mjesta pa smo se prvo sa njima bavili onda smo kasnije igrali fucu na x360 i PS3, sve je to bilo divno krasno do jednog momenta kada smo birali timove mislili su da čemo igrat manchester united vs manchester united pa da vidimo ko je bolji.. no ja sam uzeo Arsenal pa su me pitali, za kog ja zapravo navijam ja sam im reko da mrzim united te da volim arsenal,..kad se to dogodilo sve je nestalo jer sam se probudil...ccc :kava:  :clap:

*

majmun

• 753
  • pe'šest
« Odgovori #535 : 17. Veljača, 2009., 13:19 »
sanja san sinoć da sam bija na dodjeli oscara. i dođe lik jedan i čita nominacije za najbolju pismu u filmu, i ono, AC/DC dobije oscara. doleti angus young iz AC/DC-a i primi oscara, i taman da će nešto reći na mikrofon doleti taj isti lik koji je čita nominacije i kaže kako je došlo do greške, da oscar ustvari ide Nick Caveu, i onda doleti nick cave na pozornicu da će preuzeti oscara kad mu angus young onako nekako pobigne s oscarom u ruci pa su se malo vatali okolo i onda sam ja doša i uzea oscara.

*

Domestos

• *
  • 109
  • 5x STRONGER !!!
    • Domestos Website
« Odgovori #536 : 17. Veljača, 2009., 13:38 »
sanja sam da sam bija s nekim poznanicima odjednom u vukovaru, 91. godine. i taman ono četnici ulaze u gra. ruše pale pljačkaju ubijaju i tako. ja se zasra di ću sad. i ja i ti likovi odemo u neku zgradu pilića se skrijemo a ja se popnem na krov i sakrijem se na krovu dok su ovi bili s pilićima. i gledam ja tenkove kako idu u tu zgradu i tamo pobili četnici te likove i onda počne govoriti neki četnik na megafon. govorija je nešto tipa "ajde iziđi znamo da si tu". valjda je mislija na mene. tad sam se probudija.

Nisi ti valjda jedan od onih (ili potomak onih) koji su se skrivali po rupama devedeset i prve? :wildboy:

Sanjal sam da je Dinamo pobijedil. :loludara:

Salim se, sanjal sam svakakve gluposti. Izdvajam: Po gradu me lovi neka bakica... Bacil sam joj tenisicu u glavu pa je odustala! :D
Pij Domestos da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji. Amen.

*

Wildboy

• 7551
« Odgovori #537 : 17. Veljača, 2009., 13:39 »

Nisi ti valjda jedan od onih (ili potomak onih) koji su se skrivali po rupama devedeset i prve? :wildboy:

Ane nije.  :ave:

*

majmun

• 753
  • pe'šest
« Odgovori #538 : 17. Veljača, 2009., 13:41 »
to sam sanja. :wildboy: :geek:

*

Domestos

• *
  • 109
  • 5x STRONGER !!!
    • Domestos Website
« Odgovori #539 : 17. Veljača, 2009., 13:42 »
to sam sanja. :wildboy: :geek:

U svakom snu ima i nesto istine. ;)
Pij Domestos da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji. Amen.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9