HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202970 Hitova
*

Zapi

• Gost
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #555 : 26. Svibanj, 2009., 16:52 »
ma čuo sam, al to su krščanska objašnjenja kao bazirana na znanosti, jer ne žele priznat snove ko ono što jesu..

« Odgovori #556 : 26. Svibanj, 2009., 17:23 »
glupane, počet će ti se priviđat stvari uskoro il neš.  :mrgreen:
Svaka drolja zna da ja sam taj
mator pravi nabildovan kao drevni zmaj

Mobilni fontele mi zvoni mala šipu, haklam soni.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #557 : 26. Svibanj, 2009., 17:31 »
možda bude nešto ljepo  :(

*

waka

• 641
« Odgovori #558 : 26. Svibanj, 2009., 17:44 »
Neće, kad si to dopustim, obično idem tražiti sestri šampon na vrhu police zato jer ona ne može dohvatiti do gori ( glupost ) ili idem sa smaugom pasa prošetati ( što je opet glupo, zašto bi dolazija po mene u 5 ujutro recimo.. )
Tako da, spavaj. :(

*

Điz

• 2370
  • On je svugdje
« Odgovori #559 : 26. Svibanj, 2009., 19:26 »
Sanjao večeras neki podosta upečatljiv san. Uglavnom ka, kako imam krovne prozore, sanjao sam da mi je netko kuću premjestio na kamenjar pored riječke zaobilaznice ( koji je sad gradilište ogromno al nvm ) i kad bi otvorio prozor taman bi izašao gore. Maestralno. No dobro, ležim u krevetu ( u snu jel ) i sad, načujem gore neke ljude kako govore kako bi se lako ušlo u kuću kroz moj prozor. I tako, dignem se iz kreveta izađem iz sobe kad ono cijela kuća u mraku, nema namještaja, sve pokradeno i očito u snu sam imao mlađu sestricu koju su isto pokupili \:D/ Onda mi zvoni mobitel, zvao me neki Debeli Dubravko ( tako je pisalo na ekranu  :tired: ) i kaže: Hvala na savjetu, odlično sam se proveo ovaj vikend. :geek: I tak, ispred vrata su bili čini mi se jedan britanac i dva nijemca, pa sam morao na njemačkom objašnjavat šta je bilo i uvjeravat ih da zovu policiju. Uglavnom, ispada da su ti kul hip ljudi drogirali mene i ukućane tako da se ničeg ne sjećamo, preko vikenda nam preuredili stan ( boja zidova i ograda na stepenicama je bila drukčija ) i fino sve pokrali. Retardirano rofl. Bio je i još jedan dio sna prije ovog, ali to je suviše osobno i kul da bih to dijelio s vama :mrgreen:
Hej, daj vagine mala
Ne ovo nije šala ;D
Skidaj gaće droljo
Ti znaš da ja nisam šoljo ;D
Moj penis će te poderati
Toliko se nisi trebala dotjerati
Ostavit ću te svu u šoku
Bit će kao da si uzela koku ;D
Samo to bijelo na nosu neće biti droga
Već muško mlijeko penisa moga;D

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #560 : 28. Svibanj, 2009., 11:02 »
 :hihi:

evo današnji, predobar

Bio sam sin nekog južnoameričkog druglorda, koji nije dao da se neka siročad izvede iz zemlje(?). I svi smo tak sjedili u jednoj ogromnoj baroknoj sobi, gdje su bili i njegovi sidekickovi i to. I tak smo se svađali, i sjećam se da su na polici bile naslagane neke plave knjižice. Ispalo je da su to bile naše jugoslovenske putovnice. :wildboy: Slijedeće čega se sjećam da sam svog columbian druglord oca s tim lupkao po glavi i nagovarao ga da pusti siročad iz zemlje. Na kraju ih je pustio. I još sam na kraju  i ja otišao iz zemlje, te na kraju sna svirao gitaru sa bitlsima na nekoj livadi. =D :ementaler:
« Zadnja izmjena: 28. Svibanj, 2009., 11:04 Mr.T »

« Odgovori #561 : 28. Svibanj, 2009., 11:16 »
 :hihi:
Svaka drolja zna da ja sam taj
mator pravi nabildovan kao drevni zmaj

Mobilni fontele mi zvoni mala šipu, haklam soni.

*

Komandant

• 591
  • ŠVALER.
« Odgovori #562 : 28. Svibanj, 2009., 11:19 »
te na kraju sna svirao gitaru sa bitlsima na nekoj livadi. =D :ementaler:

Zašto svako na kraju sna ima ovako nešto totalno rendom?

« Odgovori #563 : 28. Svibanj, 2009., 11:46 »
A ostatak sna nije bio rendom?  :wildboy:

*

Komandant

• 591
  • ŠVALER.
« Odgovori #564 : 28. Svibanj, 2009., 11:49 »
A gle, ovo na kraju je apsolutno nepovezano s ostatkom sna ergo rendom.

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #565 : 28. Svibanj, 2009., 12:12 »
pa ono, ostatak sna i nije baš nekako povezan :loludara:

to kak sam ja to ispričao to je druga stvar. ne neš sam pobjegao iz države te, i neka šema da me neko pitao dal želim svirat sa bitlsima...
 :(

obožavam snove :hug

*

Komandant

• 591
  • ŠVALER.
« Odgovori #566 : 28. Svibanj, 2009., 12:13 »
Najgore mi kad se probudim i znam da sam sanjao prejeben san i ne znam što li sam to sanjao.

*

Wildboy

• 7551
« Odgovori #567 : 28. Svibanj, 2009., 17:27 »
Sanjao sam da sam došao na InMusic festival i da je Lily Allen imala crnu majicu sa tri slova U i 2 hrvatska grba.  :wildboy: Ostatak nije zanimljiv.  :ementaler:

« Odgovori #568 : 28. Svibanj, 2009., 22:52 »
 :ave:

ja sam sanja da imam onako, urbani šešir, ala neki kamperski, nešto ovako:

i da zbog posjedovanja tog šešira bogujem.  :wildboy:

« Odgovori #569 : 29. Svibanj, 2009., 07:24 »
Sanjao sam da sam došao na InMusic festival i da je Lily Allen imala crnu majicu sa tri slova U i 2 hrvatska grba.  :wildboy: Ostatak nije zanimljiv.  :ementaler:

Ma sanjo si kurac. Priznaj.  :wildboy:

Al ae, s druge strane, ti si iz Zadra = hardkor ustaša. Zapravo je čudnije da ti se u snu pojavila Lily nego ustaštvo.  :ementaler:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9