Sanjao večeras neki podosta upečatljiv san. Uglavnom ka, kako imam krovne prozore, sanjao sam da mi je netko kuću premjestio na kamenjar pored riječke zaobilaznice ( koji je sad gradilište ogromno al nvm ) i kad bi otvorio prozor taman bi izašao gore. Maestralno. No dobro, ležim u krevetu ( u snu jel ) i sad, načujem gore neke ljude kako govore kako bi se lako ušlo u kuću kroz moj prozor. I tako, dignem se iz kreveta izađem iz sobe kad ono cijela kuća u mraku, nema namještaja, sve pokradeno i očito u snu sam imao mlađu sestricu koju su isto pokupili \
/ Onda mi zvoni mobitel, zvao me neki Debeli Dubravko ( tako je pisalo na ekranu :tired: ) i kaže: Hvala na savjetu, odlično sam se proveo ovaj vikend.
I tak, ispred vrata su bili čini mi se jedan britanac i dva nijemca, pa sam morao na njemačkom objašnjavat šta je bilo i uvjeravat ih da zovu policiju. Uglavnom, ispada da su ti kul hip ljudi drogirali mene i ukućane tako da se ničeg ne sjećamo, preko vikenda nam preuredili stan ( boja zidova i ograda na stepenicama je bila drukčija ) i fino sve pokrali. Retardirano rofl. Bio je i još jedan dio sna prije ovog, ali to je suviše osobno i kul da bih to dijelio s vama