HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202899 Hitova
*

waka

• 641
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #570 : 29. Svibanj, 2009., 08:15 »
Onako, sanja sam nešto najmorbidnije u dosta vrimena, dovoljno čak da sam se probudio ranije nego inače. :(

Uredno ću priskočiti prvi dio sna u kojem je bilo hardkor jebanja sa vjevericom ( :solidus: :wildboy: ) kojeg se uopće ne želim prisjećati, pa ću preći na drugi dio sna.

Dakle, prolazim ulicom, bulevarom, hodam po zidiću ko što to inače činim, kad odjednom, Đorđe Novković, Toni Cetinski i još netko radi audiciju za neki kurac na tom zidiću. Pošto mi se nije dalo silaziti jednostavno sam priša preko njih, publika je podivljala i svi su bili oduševljeni, počea sam skakati nenormalno visoko jer "hej, to čini ljude sretnima!!1".
Sve je to još ok, ( sad će dio koji me zabrinuo ), tako se pojavim negdi u kući u Americi sa majkom i ocem, kao trebaju bračne zavjete obnoviti povodom 30 godina braka ( ili nešto tako, jel ), pogledam na sat ono 16.23, znate ono, da se kazaljke preklapaju. Otac napravi večeru majci, da meni i njoj čokoladu, i nas dvoje gledamo Bračne vode na tvu, dok se ne začuje moj mobitel na kojeg me zvala tetka i tako.
Počnu Dosijei iks.
Sad sam ja ka u tu epizodu priša.
U njoj je neki psiho ubojica, i prva scena je kako je obisija jednoga naopačke, drugoga je izboa iglama, a trećeg zapalija. I sad, ja kao istražujem i pojavljuje se scena neke random plavuše koja se probudila nakon operacije i sva sritna uzima mobitel i zove prijatelje. Kad ono, na staklu, ravno ispred njene postelje, njeni prijatelji. Stoje.
Ali su mrtvi. Jedan sa škarama u glavi, drugi sa lopatom u zatiljku, a onaj u sredini sa onim doktorskim pilama u sebi. ALI HEJ, ZAŠTO STOJE AKO SU MRTVI!1
Zato jer ih je bolesnik proboa iglama kroz glave, ruke i onom prozirnom sajlom pričvrsija. Jednome je oči i usta zašija s njima i ono, on kao visi o tome.
I ono što me probudilo, dok ona vrišti, plače iz postelje, onaj sa škarama u glavi otvori oči i zločudno izbelji jezik, kao, daje do znanja da je živ i ruga se sa svime ovim. I besmrtan je jer ono, ima škare u glavi.

Ne znam, ne mogu dovoljno dobro dočarati kako je sve to strašno izgledalo.. ali jebote. :wildboy:

« Odgovori #571 : 29. Svibanj, 2009., 08:32 »
kad igraš silent hillove i ostale morbidne pizdarije. eto ti.

ja opet sanjam pizdarije, ovo nije normalno :(

*

waka

• 641
« Odgovori #572 : 29. Svibanj, 2009., 08:38 »
Nisam ništa pošteno igra od prošle godine, kamoli sh. :wildboy:

Sad sam se sitija još jednog sna, mračnog, sa ljubavnom urotom, Christinom Richi, Johnny Deppom, ali to mi se neda sad pisati..

*

Wildboy

• 7551
« Odgovori #573 : 29. Svibanj, 2009., 12:56 »
Sanjao sam da sam došao na InMusic festival i da je Lily Allen imala crnu majicu sa tri slova U i 2 hrvatska grba.  :wildboy: Ostatak nije zanimljiv.  :ementaler:

Ma sanjo si kurac. Priznaj.  :wildboy:

Al ae, s druge strane, ti si iz Zadra = hardkor ustaša. Zapravo je čudnije da ti se u snu pojavila Lily nego ustaštvo.  :ementaler:

Jel?  :ementaler:

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #574 : 01. Lipanj, 2009., 18:39 »
Sanjao da pred David Bowiejem sviram uvod u The Man Who Sold The World na gitari i konstantno fejlam. Gitara je bila za dešnjaka, a ja sam računao da su žice okrenute jer sam ljevak tako da nisam nikako mogao pronać pravu žicu. Dosta dugo je trajao san.....predugo rekao bih.  :wildboy:

Moram počet sanjat bolje snove.  :(
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #575 : 03. Lipanj, 2009., 11:43 »
sanjo sam dva ultra kul sna..

u jednom su bili grga i igrić :hug :hug išli smo iz SCa, i tam je pokraj di bi trebala bit vodnikova bila neka šuma (sc je bio na brdu inače)

i sad smo se mi tam spuštali, i prolazimo kroz neko grmlje, kad najedanput vidimo nazi medvjeda kak tuče pedera..

i stojimo i to gledamo, i tak ga ovaj malo tuče, da bi se peder najedamput usto i počeo trčat, al sporo jer je na sebi imo žičanu ogradu..i ok, svi odu..

al mi ne želimo ić tamo da nas nazi madvjed prebije i odemo od kud smo došli (valjda smo gay u snu h3h3)

i sad drugi dan se vraćamo i sve ok, nigdje nikoga, i krenemo nekom stazom gore, i najedanput sa svih strana dolazte bad blue boysi onak zamotani s maramama, i nazi medvjedi..

i mi pobjegnemo u neko grmlje i gledeamo kak oni s tijelima slažu kukasti križ na livadi, njih pecto onak..

sad sam skužio da trebam na predavanje, pa ću vam kasnije ispričat asome drugi san i treći koji spaja ta dva :hug

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #576 : 03. Lipanj, 2009., 12:36 »
sanjao da trčim maraton i da pobjeđujem na njemu. varajući fkors, čak ni u snovima nemam kondicije. naime, maraton se trčao oko nekog brda. radili su se krugovi. i ja sam bio u publici (a kaj je najgore dva dana prije sam se prijavio za maraton, al nisam nastupio kad sam vidio konkurenciju) i gledao ekipu. uglavnom, u jednom trenutku uključio sam se u maraton pred sam kraj i naravno kak sam imao najviše energije sve ih prošao.

onda mi je došla ravnateljica iz desete gimnazije i počela me ispitivat kak je moguće da jedan klinac tam pobjeđuje sve maratonce. al nisam joj priznao, baš sam bio gad. na kraju je bila gozba na kojoj sam se najeo ko budala.  :hug :piva:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

majmun

• 753
  • pe'šest
« Odgovori #577 : 03. Lipanj, 2009., 12:53 »
neki uzbudljiv san sanjao sam.

prvo sam iša u selu, i taman prođem Zemunik Donji i vidim, na nekom travnjaku se igra utakmica, igrao je Hajduk protiv nekog kluba, iz županijske lige i jedini gledatelji su sjedili na klupici, a to su bili oni iz Jole ne Repa.
i uglavnom, ništa, odem do sela, i vraćam se istim putem i vidim, nema više utakmice, krvava prazna klupa, i čujem da su zaklali jednog iz Jole ne Repa, a ostala 2 su pobigla. osobe koji su ubili toga bili su neki pobunjenici iz srpske Krajine, turskog podrijetla. i vratim se ja iz straha u selo natrag, kad tamo ono svi u panici, kažu mi da se moram boriti protiv tih likova. i ja ono uzmem oružje neko i ubijem par tih likova. i tada sam okupio ekipu hajduka i igrali smo utakmicu protiv njih. dobio je hajduk, ibričić je dao 3 gola, kalinić dva.
vraćam se umoran kući poslije i vidim na vijestima na nekom internetskom portalu, da je ovaj ubijeni iz jole ne repa nestao.
onda sam se ulogirao na taj portal, i napisao da nije nestao, već da je mrtav.

ORILO GORILO, JEBE SE NAMIN, TORNADO NADIN, VAJIK JE S VAMIN!

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #578 : 18. Srpanj, 2009., 15:54 »
Bili smo u nekoj sobi neznam zašto. Tj. ne sječam se prvi dio sna neznam zašto, onak poznat mi je al nemam pojma. Uglavnom, bili u toj kući, mračna soba ovo ono i zbario neku trebu. Okolo sve ljudi normalno, neki densaju i tak. I bila je još neka ženska koje me kao nije htjela al me u biti htjela. Ošo sam van s ovom ženom i ošli kupiti kartu za tramvaj. Tu sam vidio da je zabravo debela i ružna pa sam joj slomio ruku i ova je ostala ležati u nekoj čudnoj pozi mrtva, na kiosku. Uzeo sam račun i ubrzanim korako napustio sahranu. Tu sam došo do nekog raskrižja gdje se po kolniku šetalo neko malo dijete. "Spasio" sam dijete, uzeo ga i onda su dotrčale njegova stara i baka. Uzele mi djete, zahvalile i otišle. Kad su odlazili, baka je udarila dijete laktom u glavu i čulo se onak "krc". Mislim da je umrlo :(

Onda sam prolazio dalje, mrak, ulica kao prema bundeku nemam pojma. Hodam po pločniku duž duge ravne ceste, s lijeve strane neke strae kuće. Neki ptsp-ovac je puštao tomsona i jebo mater srbima reko da će ih sve pobit snajperom. Počeo sam trčat, ispred sebe sam vukao onu kosilicu željeznu (ima ono za kositi ko mlin, radi na "guranac" bez struje) i jednu iza, njima sam kosio mačke i pse koji su mi bili na putu.

Zatim sam došao do nekog skejt parka. Tu mi je došo lik i pitao me neš dal oću mjenjat mobitel. Ja sam imao okiu 3410 pa reko može, on meni dao kao neki player al ustvari kad si otvorio, bila je ona kutija za medalje. Doduše sviralo je kad si stisnuo play. Onda mi je vratio mob kao zajebava se.

Malo dalje je opet bila neka ekipa i sad pogurnem frenda ono di si. Neznam zašto, al udrac je bio tolko jak da je završio u nekom kanalu kaj su kopali ovi iz plinovoda i onda su se ovi počeli derati da to nije moj frend nego neki drugi lik. Počela šora između nas i njih. Sve smo ih otjerali, na kraju smo nas trojica tukli nekog lika u glavu a ovi koji su se razbježali su se derali "Satrali smo ih samo su trojica ostala". I tako tučemo mi ovog lika kad li nadjednom šta. Desetak čelavih, nabildanih u dinamovom dresu krenu prema nama a mi se damo u bijeg. Na kraju su nas sustigli al kad su nas sustigli to više nisu bili BBB nego neki šiptari, janjevci, čelavi, istetovirani s ogromnim zlatnim lančugama oko vrata. Trčali smo kroz neka vrata i tu sam stao jer  mi se nije više dalo trčat. Onda je taj jedan debeli pitao "Tko je pogurno onog momka", neš u tom stilu. Onda sam se ja javio a ovaj izvadio gun i srušio me na tlo s 2 metka a ja sam se veselo nasmijao  :wildboy:

Poslije neka scena di s nekog tornja s G3 u CoD4 stilu rokam neke likove, a poslije toga neki seksualni san  :ementaler:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #579 : 18. Srpanj, 2009., 16:15 »
Tu sam vidio da je zabravo debela i ružna pa sam joj slomio ruku i ova je ostala ležati u nekoj čudnoj pozi mrtva, na kiosku.
:hug

*

DarX

• 1972
« Odgovori #580 : 18. Srpanj, 2009., 16:16 »
 :hihi: :hihi:

*

Armor

• 4195
« Odgovori #581 : 18. Srpanj, 2009., 16:18 »
Neki ptsp-ovac je puštao tomsona i jebo mater srbima reko da će ih sve pobit snajperom. Počeo sam trčat, ispred sebe sam vukao onu kosilicu željeznu (ima ono za kositi ko mlin, radi na "guranac" bez struje) i jednu iza, njima sam kosio mačke i pse koji su mi bili na putu.

:hihi:  :ave:
"Born with less, but you still precious.

You gotta be able to smile through all this bullshit."

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #582 : 18. Srpanj, 2009., 16:23 »
ja sam sanja da samo ja i ekipa neka našli tri igrača neka i onda smo ih tribali odvesti u hajduk da tamo igraju. al put do tamo je bija trnovit i težak. i onda smo nekako došli do kluba jeli, i svi umorni odemo tamo u ured donesemo igrače, ovi ih uzmu.

al je stvar u tome što nam nitko nije reka ni hvala, pa smo bili malo ljuti i otišli smo ća. ljuti.

Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

DarX

• 1972
« Odgovori #583 : 18. Srpanj, 2009., 16:23 »
opsjednut hajdukom?? i prosli san ti je ono, Hjaduk :wildboy:

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #584 : 18. Srpanj, 2009., 16:58 »
 :hihi:

Imao si pune ruke posla u tom snu. Na sve strane se tučeš, ubijaš, spašavaš... :ave:
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9