HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202918 Hitova
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #630 : 20. Rujan, 2009., 22:26 »
ja brzim spavati i sanjati jer uvijek baš uvijek imam lucidne sne pa se umorim u snu.al stvarno.
Tražim pin codove nintendovih igara i konzola za nintendo club.brojeve na pm ili email.hvala unaprijed!

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #631 : 20. Rujan, 2009., 22:27 »
TO JE ZBOG PRESVETOG TROJSTVA  :approve

*

dibek

• 5634
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #632 : 20. Rujan, 2009., 22:28 »
THE POWER OF YAHWE

« Odgovori #633 : 20. Rujan, 2009., 22:30 »
neću više postati u lajaonici jer me ovdje uvijek svi vrijeđaju i ismijavaju svojim glupim postovima
Tražim pin codove nintendovih igara i konzola za nintendo club.brojeve na pm ili email.hvala unaprijed!

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #634 : 20. Rujan, 2009., 22:32 »
da bog postoji ne bi dopustio da ovako velikog vjernika neko omalovažava  :(
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

dibek

• 5634
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #635 : 20. Rujan, 2009., 22:34 »
E a mozda postoji al je musliman.

Tj ne, onda bi ga smiteao :hiha:

Neznam :wildboy:

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #636 : 20. Rujan, 2009., 23:39 »
ja mislim da sereš, uvijek se sjećaš svojih snova u zadnji detalj, ja i ne baš.  :wildboy: Čime se hraniš, imaš li kakvu foru prije spavanja? Sjećam se samo seksa i nekih terora gušenja u papirima  :wildboy:

ja sam jedno vrijeme, tijekom prošlog ljeta ako se dobro sjećam, pun kurac čitao o snovima, gledao videje, razmišljao cijeli dan o njima u biti i sjećao sam se svega svaki dan :wildboy: toliko mi je ownalo da sam jedva čekao zaspat da mogu sanjat. često su mi se i lucidni događali tijekom tog perioda

zapisuj snove negdje kad se probudiš, to je dobra metoda

zato ja i pišem tu tak da dok čitam starije postove mogu naletit na neki san :D
A sječam se nekih snova koje sam sanjao još kad mi je bilo 5 godina.
Fora mi je kad mi se snovi "nastavljaju" ili se vraćaju na mjesta u kojima se odvijala radnja u nekim prijašnjim snovima.
Rula. Imao sam i onaj "paraliza san". Prejako nešto
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

n00b

• 1663
« Odgovori #637 : 21. Rujan, 2009., 09:54 »
A sječam se nekih snova koje sam sanjao još kad mi je bilo 5 godina.

Ja se sjećam jednog, imao bit će 3 ili 4 god. Bili su oni Blufonci u igri s Mister Jozom (ili Misteriojozom) i tak.

Mislim da mi je to i jedno od najranijih sjećanja u biti, barem kompletnijih...

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #638 : 21. Rujan, 2009., 12:32 »
Jedan čedo je došao u hrvatsku i popeo se na brdo, ispalio iz pištolja 7 hitaca i proderao se, "OVO JE SRBIJAAA!!!"
i odmah je nastala strka ovo ono, svi mediji se uključili. i odjednom nakon jedan dan doleti trčeči drugi srbin u hrvatsku, onako trči maraton do hrvatske eli, ka cijl mu je da odvede tog prvog srbina natrag u srbiju.
i ja taman to pratim na vijestima i gledam na sat, rano ujutro je, imam popodne u školu. i razmišljam se, oni su tamo negdi kod plitvica, pa reka ima vrimena do škole, idem dotrčati do njih i tako trčim svim prostranstvima hrvatske, kroz šume, pješčana sranja, verem se po kamenjima i dođem ono do njih, kad gledam oni su otišli natrag u srbiju. i ništa, gledam na sat, 11 ujutro, otrčim natrag do zadra i u školu.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #639 : 21. Rujan, 2009., 12:36 »
Krivi topic. Ovo je "Što ste sanjali?", a ne "Što ste radili danas".
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #640 : 21. Rujan, 2009., 12:40 »
to sam sanjaO.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #641 : 21. Rujan, 2009., 14:37 »
Krivi topic. Ovo je "Što ste sanjali?", a ne "Što ste radili danas".

:ave: :ave:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #642 : 21. Rujan, 2009., 22:41 »
 :ave: :ave: :ave: :hihi:

"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

Phylip

• **
  • 293
  • Zakon
« Odgovori #643 : 23. Rujan, 2009., 13:00 »
Gledam odozgora na igraliste i to neko kod bake i tam neka dva lika igraju kosarku i pocne neka svada tuca i ja sam onda medu njima pa mi soraju buraza pa onda odu.I ja sam onda u nekom auto i gledam u curu koja mi vice cudoviste a ja se postidim i sav se razjebem
I ja zatvaram prolaz i onda se prebacim kod ducana kod nekih vrata i izlecu dvije butre i smiu mi se u facu onak tinejđerski i mislim da
su obadvije monika i masa i vrata su ona u koja udes pa se zavrte
Zast nitko nece samnom na kavu?

« Odgovori #644 : 23. Rujan, 2009., 13:06 »
 :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9