HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202957 Hitova
*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #645 : 23. Rujan, 2009., 15:06 »
 :geek:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Facaa

• 4455
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #646 : 23. Rujan, 2009., 16:37 »
 :ave: :ave: :ave:
I'm teaching myself to live without sleeping cause i don't trust my dreams.

*

seymour

• 1445
« Odgovori #647 : 23. Rujan, 2009., 19:46 »
 :wildboy:

neki dan sam sanjao da mi britney spears ide pušit kurac,al svaki put kad bi ga išla stavit u usta bi se nešto dogodilo i tak jedno 3-4 puta taman da ga stavi u usta neš se dogodi.onda sam se   probudio  tužan   :(   
Di ćemo večeras, pusti prazne priče<br />Di ćemo večeras da se ubijemo pićen<br />Di cemo večeras, da bude luda kuća<br />Tu su Kuzma i Shaka Zulu, doktori puknuća

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #648 : 23. Rujan, 2009., 19:48 »
I? Šta si napravio s erekcijom?
Molim te reci mi da nisi potratio savršeno dobru erekciju. Neki stariji ljudi bi ubili za to.

Ja nisam sanjao smislen san već 20 godina.  :approve
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

seymour

• 1445
« Odgovori #649 : 23. Rujan, 2009., 19:49 »
pa nisam doživio erekciju,jer taman da ga popuši neš se dogodi,znači tehnički mi nije popušila kurac
Di ćemo večeras, pusti prazne priče<br />Di ćemo večeras da se ubijemo pićen<br />Di cemo večeras, da bude luda kuća<br />Tu su Kuzma i Shaka Zulu, doktori puknuća

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #650 : 23. Rujan, 2009., 19:56 »
Britni Spirs mu ponudi blowjob i njemu se ne digne. Ja ću poludit.
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

seymour

• 1445
« Odgovori #651 : 23. Rujan, 2009., 19:59 »
koji dio ne razumeš  :wildboy: :wildboy:

nije mi popušila al je imala namjeru,pa neću svršit ak mi britni samo gleda pimpač  :wildboy:

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #652 : 23. Rujan, 2009., 20:00 »
paustvari ;D

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #653 : 23. Rujan, 2009., 20:01 »
ja se uvijek budim s erekcijom..  :approve

i da, moraš svršavat čim pomisliš da ti britni gleda pimpač. Pogotovo ćelava britni  :mrgreen:

"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #654 : 23. Rujan, 2009., 20:03 »
Erekcija =/= orgazam

Seksualnu edukaciju u škole  :wildboy:

Sexs u škole  :hiha:

« Odgovori #655 : 23. Rujan, 2009., 20:11 »
Erekcija =/= orgazam

previše si perverzan hehe  :hiha: :hiha:
dodajte me slobodno na google wave adresu [email protected]

*

seymour

• 1445
« Odgovori #656 : 23. Rujan, 2009., 20:14 »
Erekcija =/= orgazam

oprosti profesore seksa  :hiha:

fakat sam brijo da je to isto  :D

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #657 : 23. Rujan, 2009., 22:10 »
neznam ja te sexove ništa!

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #658 : 26. Rujan, 2009., 11:41 »
Užasan san. :wildboy:

Sanjao da sam u zatvoru al ono tipa samica. Mala prostorija bez prozora i ičega, mrak potpuni, ja zatvoren unutra i jednom tjedno dolazi lik da mi da hranu. I tako sam tamo trebao bit 3 godine. :wildboy:

Bilo je tako stvarno, kad sam se probudio sam još uvijek mislio da sam unutra. Još do maloprije sam bio u šoku. :wildboy:
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #659 : 26. Rujan, 2009., 11:50 »
još je najgore kad si svjestan da si u snu, a tako si zatvoren negdi. pa moraš čekati dok se ne probudiš, a u snu imaš osjećaj da si zarobljen par dana.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9