avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Neki dan smo bili vani, bilo super i sve to. I vratim se doma i odem spavat.I sanjao sam da se nisam vratio doma nego da smo nastavili lutati po gradu po bircevima raznim. I tak smo došli u neki kul birc, sjeli i tak to... i dođe lik neki na stejdž i najavi da će svirat neki bend. I sad oni sviraju neki kul jazz, meni super. I onda na pozornicu usred jedne pjesme iziđe jedan moj frend (inače totalno rendom lik koji s nama igra nogomet i nisam ga vidio neko vrijeme već). Al ima saksofon u rukama. I samo počne divljački šredat i bogovat. Pa sam bio tužan jer ja ne mogu tako šredat, a sviram 10 godina, a on nikad nije primio saks u ruke, a boguje. Pa sam otišo do njega i istuko ga tamo pa su nas izbacili. Ostali frendovi su se naljutili na mene i iscipelarili me. Jej.
Citat: Blaster32 - 11. Listopad, 2009., 20:07 EDIT: Phylip... šta ti radiš ovdje?
Citat: Easy - 11. Listopad, 2009., 20:13Citat: Blaster32 - 11. Listopad, 2009., 20:07 EDIT: Phylip... šta ti radiš ovdje?JEl to rotoricko pitanje?
Vi se meni smijete, a ja sam bio tužan. nE wOwiTe mEe
Citat: Phylip - 11. Listopad, 2009., 20:17Citat: Easy - 11. Listopad, 2009., 20:13Citat: Blaster32 - 11. Listopad, 2009., 20:07 EDIT: Phylip... šta ti radiš ovdje?JEl to rotoricko pitanje?rotoričko. da.
ne, stvarno bi htjeli znat zašto? šta smo bogu skrivili?
Rotoricko da koje se stalno ponavlja i ide u krugAl to sam izmislio jel mi nije dalo pisat retoricko