HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202939 Hitova
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #810 : 22. Studeni, 2009., 18:01 »
Nisam siguran na što misliš, ali nekidan sam ima nekakv polulucidan san u kojem mi je na mp3u bio digitalni sat. Onda sam skužio da mi mp3 nema sat pa sam išao mjenjati brojke i provjeriti jeli san.
Onda sam odlučio gledati jutub filmiće na njemu i kad sam pomislija da napravim nešto ugodnije tipa LETENJE sam se probudio.

Al to ti služi da skužiš da je san ono što se dešava kao, tako ostaneš u snu, ali svjesan da je san. I onda možeš lucidirati. Al prvo treba pamtiti snove, da bi ih znao prepoznavati bolje, pa onda koncetracije da se nebi probudio itd. Treba prakse za to :(
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

« Odgovori #811 : 22. Studeni, 2009., 18:15 »
Jebena stvar  :wildboy: Ima tko neki link sa detaljima vezan uz lucidne snove ?
mislim možda armor tebi nije s obzirom da svaki dan čarđaš na pekove vukova traktorom nebi li obranio svoje stado i bio nagrađen volanom, al mi čije je najveće uzbuđenje jel ću se probudit s erekcijom ili ne, se bojimo saw igre.

*

Lewka

• 5424
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #812 : 22. Studeni, 2009., 18:42 »
imao sam ja neki e-book o lucidnim snovima, samo neznam gdje je, ako nađem uploadam ti đejmze :wildboy: do tada guglaj, imaš pecto članaka, videja i pizdarija :(

sve je do vaših mozgića, samo se treba malo ispraksirat, snaga volje vamo tamo, često mi se zna dogodit da sanjam neki jeben san onda me netko probudi, pa opet idem sanjat i nekako se prisilim da nastavim san, to mi je jebeno :wildboy:
Хрватска саjбер лига за победу!

s h u m a . o r g  :approve

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #813 : 22. Studeni, 2009., 18:54 »

sve je do vaših mozgića, samo se treba malo ispraksirat, snaga volje vamo tamo, često mi se zna dogodit da sanjam neki jeben san onda me netko probudi, pa opet idem sanjat i nekako se prisilim da nastavim san, to mi je jebeno :wildboy:

to. mene starci uvijek pitaju koji kurac spavam do pol 2 popodne. pa jebemu, kad me probudite u 9 ujutro kad sanjam neš mega, onda moram spavat sve dok ne odsanjam san do kraja.
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #814 : 22. Studeni, 2009., 19:20 »
često mi se zna dogodit da sanjam neki jeben san onda me netko probudi, pa opet idem sanjat i nekako se prisilim da nastavim san, to mi je jebeno :wildboy:
ja sam jednom uspio nastavit. sanjao sam nešto kul i probudio se usred noći i kad sam ponovo zaspao san se nastavio. \:D/

postoje baš tečajevi za to lucidno sanjanje. gledao sam na onoj emisiji 'na rubu znanosti' o tome. i baš treba puno puno vježbe oko tog da bi se u potpunosti svladalo. i da, govorili su o tom zapisivanju snova u blokić nakon što se probudiš. mislim da je to dosta bitno napočetku.

Jebena stvar  :wildboy: Ima tko neki link sa detaljima vezan uz lucidne snove ?
Ima tu na wikipediji dosta o tome ali nisam baš čitao.

>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #815 : 22. Studeni, 2009., 19:29 »

to. mene starci uvijek pitaju koji kurac spavam do pol 2 popodne. pa jebemu, kad me probudite u 9 ujutro kad sanjam neš mega, onda moram spavat sve dok ne odsanjam san do kraja.

+1, i većina ljudi mi ne vjeruje da mogu nastavit san :wildboy:

*

Easy

• 1497
  • disi
« Odgovori #816 : 22. Studeni, 2009., 21:28 »
+1, i većina ljudi mi ne vjeruje da mogu nastavit san :wildboy:

Ja isto mogu, često mi se dogodi.

Jednom sam imao 4 epizode.  :wildboy:

« Odgovori #817 : 22. Studeni, 2009., 21:28 »
I ja sam gledao taj "na rubu znanosti" i oni su lucidne snove svrstali pod nešto skoropanemoguće. Da za to treba puno trenirati, promjeniti način života i sl. Prenapuhali izgleda  :( Ja imam ponekad lucidne snove, bez ikakvog treninga ili stvari koje su nabrajali. A onda sam direktor svemira  :pimp:

do tada guglaj, imaš pecto članaka, videja i pizdarija :(

i previše  :wildboy:
« Zadnja izmjena: 22. Studeni, 2009., 21:30 James T. »
mislim možda armor tebi nije s obzirom da svaki dan čarđaš na pekove vukova traktorom nebi li obranio svoje stado i bio nagrađen volanom, al mi čije je najveće uzbuđenje jel ću se probudit s erekcijom ili ne, se bojimo saw igre.

« Odgovori #818 : 22. Studeni, 2009., 21:34 »
Ja nikad nisam imao lucidni san.  :(

I samo sam par puta uspio nastaviti san.

*

Easy

• 1497
  • disi
« Odgovori #819 : 22. Studeni, 2009., 21:58 »
Sanjao sam da sam bježao od nečeg i da sam se polomio.

To je sve čeg se sjećam.  :wildboy:

« Odgovori #820 : 23. Studeni, 2009., 02:21 »
Waking Life - interesantan, ali pomalo i dosadnjikav film o liku koji lucidno sanja. A sam film je režiran kao u nekom snu.

Nego, najveći problem kod toga što je lucidno sanjanje tako rijetko je to što u snovima prihvaćamo bilo koji scenarij koji nam san priredi, bez da malo u sve to ne posumnjamo, jel.

*

Lewka

• 5424
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #821 : 23. Studeni, 2009., 02:55 »
Ima jedna tehnika koje se sjećam, al nisam nikada probao, nešto tipa da pogledaš ruku i pitaš se "da li je ovo san?" i tako pecto puta na kroz dan, i onda kako to forsaš cijeli dan u snu napraviš istu stvar i skužiš da si u snu, to bi bilo u neku ruku vezano uz ovo što psajdak govori, uglavnom, da nekakvu rutinu iskoristite da uđete u lucidni, ne mora bit to s rukom, ima još neki metoda. kao kad cijeli dan o nečemu mislite pa to sanjate
Хрватска саjбер лига за победу!

s h u m a . o r g  :approve

*

Mr.T

• 5604
« Odgovori #822 : 23. Studeni, 2009., 06:59 »
Pae, da usred dana pališ i gasiš svijetlo i pitaš se dal je to san, i da pogledaš na digitalni sat i zapitaš se dal je to san.
Ima tih šema dosta. Al treba bit užasno uporan.

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #823 : 23. Studeni, 2009., 07:19 »
To sam ja radio u srednjoj kad sam imao viška vremena i energije. Odabreš nešto uobičajeno što vidiš svaki dan (npr. svaki put kad vidiš zelenu boju ako si muslić npr. lol) i zapitaš se dali je san. Onda mi se par puta znalo dogodit da se u snu to zapitam, a ne skužim i dalje. Ali je palilo u većini slučajeva.

edit:
Sjetio se upravo šta sam sanjao....s par ljudi sam išao kod Olivera Dragojevića u goste i tamo sam upoznao negovu jebozovnu kćer Lejlu. Onda je ona otišla ća, a Oliver je spajao DVD na telku s bijelim, žutim i crvenim kablovima i svaki put kad bi bijeli (ili neki drugi) zabio u bijeli priključak on bi promjenio boju i sjebao koncept. Zanimljivo. Možda to znači da će mu karijera poći po zlu ili nešto....možda da mu javim.
« Zadnja izmjena: 23. Studeni, 2009., 07:26 Damir158 »
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #824 : 23. Studeni, 2009., 09:21 »
sanja sam da mene i ekipu turista vodi stari čovik kroz kulturne znamenitosti. i kaže, samo se pazite da ne dobijete svinjsku gripu. i nato jedan lik uvati gavrana i ubije ga pa trči okolo i svima ga po faci i šupku valja. ja počnem bježati, on sidne u auto i lovi me kroz neku ulicu tako, ja se popenjem kroz neku ogradu u dvorište, on me okružuje. i tako proleti neki lik pored njega na skuteru, taj lik je ima shot-gun. ja vičem, stani stani ej. on stane pa ga nagovaram da ga shotgunom propuca u šupak, on kaže dobro aj, taman ga naguzija, i onda je nešto iskrslo, oba su me sad počela opkoljavati. uto u dvorište na mene skoči paščina neka, al se izmaknem, pogledam prema nebu i mislim se, o bože, kako ću se sad izvući. probudim se.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9