HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202969 Hitova
*

poison_ivy

• 594
  • Here while doin' the dishes.
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #900 : 09. Prosinac, 2009., 11:45 »
Al malo kasnije sam bio slobodan i s frendovima sam dogovarao neke karaoke (simbolično  :hiha:). Uglavnom, na kraju su te karaoke bile u nekakvoj ogromnoj cinestar-like dvorani i bila je hrpa ljudi. Došo je jedan moj frend i otpjevo jednu pjesmu. I to je to, karaoke su bile gotove, ja sam počeo sve spremat.

ako je ovo nekakvo mistično pretkazanje, AVE.
« Zadnja izmjena: 09. Prosinac, 2009., 13:43 poison_ivy »
...i onda smo imali vrući lezbijski sexs.

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #901 : 09. Prosinac, 2009., 11:53 »
Sanjao sam da sam kupio glanc novog Renault 5 GT Turbo.  :( I svima sam rekao na facebooku (ovo me plaši), zvao frendove, bio sam sretan ko isus... i kad sam se probudio bio sam tužan i uplašen  :( I opet sam zaspao pa sam sanjao da je smak svijeta, potresi neki, ali da sam ja bio glavna muškarčina po gradu, nosio par žena pod rukama, bježao, preskakao urušavajuće zgrade, prekul  :approve
« Zadnja izmjena: 09. Prosinac, 2009., 11:57 Dragster »

"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #902 : 09. Prosinac, 2009., 12:43 »
ja sam sanjao da sam bio na nekom predavanju nekog random profesora o nečemu u westgateu. u nekoj mračnoj sobi. sa mnom su sigurno bili moja cura, grga, karlo, ivanković  :wildboy: :wildboy: (znat će koji trebaju znat) i još par ljudi, brijem iz razreda i s faksa. al se nemrem sjetit. onda smo nakon predavanja išli pred stadion u maksimiru kao gledat tekmu dinamo ajax al se nije smjelo uć jer dinamo ima zabranu igranja pred navijačima. onda smo od nekog preprodavača kupili kartu s kojom smo smijeli uć. na kraju bio pun stadion. na kraju utakmice, poslije zadnje zvižduka travnjak se otvorio i iz zemlje je izašao neki uglancani pod. počeo je bečki valcer i dame u lijepim haljinama i muškarci u smokinzima su počeli plesat na podiju. ja sam im se pridružio i plesao sam s nekom ženom od valjda 2 metra. karlo, grga i ekipa su mi se smijali na tribini i u jednom trenutku sam čuo da se netko zaderao nešto tipa, "igrić lol, ovo ćemo stavit na hcl".

tu se probudih  :(
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #903 : 10. Prosinac, 2009., 00:19 »
i uistinu, završilo je na hcl-u...e moj igriću  :fpalm:

"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #904 : 10. Prosinac, 2009., 01:32 »
 :hihi:

priznaj da si samo htio iskoristit ovaj smajlić  :fpalm:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

Dragster

• 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #905 : 10. Prosinac, 2009., 21:20 »
 \:D/

Jebiga, sladak je  :(

tl;dr pušite mi kurac xD

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #906 : 12. Prosinac, 2009., 15:26 »
Prvo sam se napucavao s nekim helićom u GTA 4  i vozio onako u Godzilla maniri među zgradama. Na kraju sam završio
u nekoj velikoj zgradi u izgradnji, došao nekak do prizemlja al je dolje bilo sve puno murje. Onda sam s još nekom ženskom krenuo prema vrhu zgrade, na putu je bilo sve više i više ljudi, uglavnom poznatih. Na kraju je bio jedan veliki zmaj osakačenih šaka kojeg su mnogi pokušali sjebat al bezuspješno. Tu mi stupamo na scenu. Imao sam prvo neki slomljeni nož a zatim sam uzeo onaj kuhinjski za kruh rezati ( :S) i krenuo na lijevi ulaz dok je ova gospodična rokala na desnom. Uspio sam ga okrznuti jednom al nije bilo ništ. Nakon nekog vremena, čuo se urlik i glas naroda (lololo) i zmaj je pao na tlo. Dotrčao sam do njega i zabio mu nož u grkljan. Za to vrijeme ova ženska je već rasporila trbuh iz kojeg je (zmaj se sad pretvorio u debelo žensko tijelo) izlazila nekakva krvava kaša. Ispod pupka je pisalo "Duksy, jebemti mater!"  :geek:

Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

snowblind

• Suradnik
  • 9339
« Odgovori #907 : 12. Prosinac, 2009., 15:27 »
 :ave:

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #908 : 15. Prosinac, 2009., 10:11 »
Sanjao da sviram Losing My Religion na gitari. Tužan san....tužan.  :b_wildy:
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

« Odgovori #909 : 15. Prosinac, 2009., 22:54 »
 :b_ae:

Ja sam sanja kako su mi dvoje kolega s faksa uletili u knjižnicu s mitraljezima i okupirali zgradu.
Ja sam pobjegao i pronašao svoju 10ogodišnju kćerku i prominija joj pelene. ( lijepa je bila ) Onda sam večera s nekim "pajdašima" ( u snu su to bili ) u stvarnosti ih nisam vidija već par godina, te likove.

Ae ;(
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

*

black_out

• 4118
  • #IgračVrata
« Odgovori #910 : 16. Prosinac, 2009., 10:05 »
Ukratko, sanjao sam da Dodo ima sidu i da mu svi sa HCLa organiziramo oproštajni party na kojem ćemo se drogirati.
 :wildboy:
hardcore gamer | rapist | nerd | cis scum | misogynist |

*

poison_ivy

• 594
« Odgovori #911 : 16. Prosinac, 2009., 16:49 »
 :ave:

« Odgovori #912 : 16. Prosinac, 2009., 16:58 »
Iako je ovaj san sanjan pred nekih dva tjedna, volio bih ga podijelit, zanimljivo je...

Ugl, sanjao sam da s frendicom Silviom idem doma na Krk, ne znam zasto, a iduci dan sam u 14h imao kolokvij (a i zapravo sam ga imao). Cijelo vrijeme mi je u snu bio ispit na pameti, i zurio sam nazad u Lovran, ali ne znam zasto prespavao sam tamo. Ujutro smo morali zurit na ispit i prvo 12, pa 13 i kurac. Mislio sam ajde, probat cu na onaj u 15 ako me puste...

Naime, od pon do petka sam ispit imao u 2 popodne...

Onda sam se u stvarnosti probudio u 8h, sto je cudno, i nastavio spavat. Onda me u 12 i pol probudio mobitel, a zove me nitko drugi doli Silvia! A s njom nisam toliko dobar,  i rijetko se cujemo. Ja zacuden kazem "Halo", a ono frend pita kako sam napisao. Ha? "Pa ispit je  bio u 9" kaze on.

Podsvijest, ha... Ludo. I onda sam imao malu prometnu oko 14 :)))) Za pravo.
Life is a bitch - and then you die

*

poison_ivy

• 594
« Odgovori #913 : 16. Prosinac, 2009., 17:08 »
ha? :(

« Odgovori #914 : 16. Prosinac, 2009., 18:15 »
Ukratko, sanjao sam da Dodo ima sidu i da mu svi sa HCLa organiziramo oproštajni party na kojem ćemo se drogirati.
 :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9