HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202966 Hitova
*

HaZz

• **
  • 475
  • \o/
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #975 : 09. Travanj, 2010., 10:16 »
lol  :(

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #976 : 09. Travanj, 2010., 11:56 »
Sanjao sam da imam X360 i igram Fifu na njemu. Bilo je lijepo  :wildboy: :wildboy: :wildboy:

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #977 : 09. Travanj, 2010., 12:24 »
Baš sad razmišljam i skužio da već pun kurac nisam ništa sanjao. Nesjećam se kad sam zadnji put. :(
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #978 : 10. Travanj, 2010., 09:05 »
bar nisam gleda izmišljeni film jedno sat vremena. tj. bio sam u tom filmu sa strane. glumio jack black.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Seengeer

• 4945
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #979 : 15. Travanj, 2010., 09:50 »
Sanjao da mi je tetka negdje naletila na neke vanzemaljce ( slatki, zeleni sa šarenom polu-dugom kosom ) i donijela ih u stan da žive s nama. Sve bilo super i to, oni se valjali po krevetu, smijali, pjevali. Odjednom su nestali, valjda otišli kući kod roditelja i nakon par sati sranje... brat se spremio da ide na fax neke ispite polagat i to sve kad ono kroz vrata rafalna paljba direkt po njemu ( sjećam se da sam vidio neke detektive u crnom krzo rube na vratima ). Ja se usro, nisam znao šta ću i čeko da vidim hoće li ući ili šta već. Ja pošo u svoju sobu da uzmem nešto kad me iza vrata dočeka neki lik i počne me daviti. Tu se probudim i jebeno sam se osjećo. Teško sam do daha došao kad sam se probudio  :wildboy:

bit će da su nas promatrali satelitima i vidjeli vanzemaljce, a zatim NASA poslala neke svoje detektive-ubojice da ne bi nikome pričali što smo vidjeli.   :ave:

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #980 : 15. Travanj, 2010., 11:37 »
sanjao sam da je neka prijateljica od smauga napravila webcam show u kojem se skidala i svi u državi su drkali na to. onda se ne sjećam šta je bilo, al na kraju sna sam jebao.

*

poison_ivy

• 594
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #981 : 15. Travanj, 2010., 11:48 »
aaaw hepiend  :hug
...i onda smo imali vrući lezbijski sexs.

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #982 : 15. Travanj, 2010., 11:51 »
sad ću vam ja reći što sam sanja.
ja u stanu i čujem da je ivan hrvatska u gradu i da riga vatru. :O

kažu, ljudi gore, umiru ovo ono. najdenom mi ćaća bane sav krvav dotetura se, ja ono zasra se i kažem za hitnu nešto, on da neće stići do doktora. i onda pita jel počelo arsenal liverpul. ja mučim i ponovo to pita. i probudim se.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #983 : 15. Travanj, 2010., 11:53 »
sad ću vam ja reći što sam sanja.
ja u stanu i čujem da je ivan hrvatska u gradu i da riga vatru. :O

:hihi: :ave:
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #984 : 15. Travanj, 2010., 14:49 »
prejako :hihi:
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

« Odgovori #985 : 15. Travanj, 2010., 14:54 »
Rijetko se sjećam svojih snova. :wildboy:

« Odgovori #986 : 15. Travanj, 2010., 16:01 »
Dobro.

:wildboy:
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

« Odgovori #987 : 15. Travanj, 2010., 16:07 »
Sry ono, postao sam ono šta osjećam. :wildboy: Šta bi sad trebo brinut hoće li nekom individualcu poput tebe to bit zanimljivo?:tired:
« Zadnja izmjena: 15. Travanj, 2010., 16:12 charlesfreck »

*

Illidan

• 3553
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #988 : 16. Travanj, 2010., 01:48 »
individualac  :hihi:

*

Rolac

• *
  • 80
« Odgovori #989 : 19. Travanj, 2010., 03:54 »
Jas sanjat veleras ;) pa napisem sutra sta sam sanjo ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9