Opet sam sanja neke škrbave snove ;(
Ka, radi se nekakav prosvjed u nekakvoj državici i tako ljudi idu kroz ulice dok nisu došli do nekog prolaza kao kojeg mogu preskočiti da bi pobjegli iz tog mjesta.
I ostanemo Smaug i ja zadnji od sviju, ali kako smo kao, mali, ne uspijemo skočiti iz prve tamo nego padnemo u more i onesvjestimo se.
Nakon par sati se probudimo i on prvi potrči, uspije preskočiti i pobjegne, zatim se ja probudim i skužim nekakvog ogromnog nabildanog čelavog čuvara kako se približava. Skočim, opet fejlam jer sam se skliznuo, i vraćam se opet na tu platformu s koje mogu pobjeći, a čuvar prema meni lagano hoda, i sve je to sjebano, al uspijem nekako jedva doći do zida i skočiti.
Skočim do neke tvrđave i tad počnu sirene raditi i na gramofon se čuje glas ka "svi oni koji žele pobjeći neka znaju da nemaju izlaza i spasa" i počnu iz poda izlaziti nekakvi stupovi i demonstracije na ekranu što se dešava među stupovima; ili te smrskaju, ili su goleme pečnice ili su goleme mikrovalne ili štajaznam ;(
I u biti ja bježim bježim, ali kako se sve otvara i rastvara u jednom trenutku jednostavno odustanem i dopustim da me zarobe ti stupovi, jer ono, NEMA NADE
Tako da sam završio u pečnici, i gledam kao u ogledalo to je zapravo bila neka djevojčica u bijeloj haljinici, i onda se upalilo ono žuto svjetlo kakvo je u pečnicama, počelo me peči ( čak me i ono, BOLILO ) i benalo me iz života
Ružno skroz mi bilo
NEMA VIŠE ZA VEČERU ŠPAGETA S PILEĆIM GULAŠEM SA ČILIJEM ZA MENE