nije mrtav nego paraliziran
nego,
ne sjećam se sad više cijelog sna al bilo je nešto povezano uz primanje nekog žnj sakramenta i kao, bile smo ja i lejla. a crkva je bila ogromna prostorija u mramoru i po podu su bile linije koje su navodile kretanje (hej, lejla, signalizacija
). i s jedne strane prostorije je bila neka spodoba u bijelom ogrtaču, a s druge strane prostorije u crnom. svi su ih zvali moderatori
i lejla stane iza jednog, ja iza drugog i oni sad nama krenu s tim obredom. i kaže meni lik nešto, i ja njemu "u ime duha, i oca i mrnrmrn", nisam se mogla sjetit kako ide točno taj pozdrav il što već je
i krene taj moderator ispitivati neke gluposti koje su kao povezane uz vjeru a moraš ih znat da bi dobio sakrament. i kao, bilo pitanje, od čega se sastoji osoba isusa krista. i ja onako gledam, nemam pojma. i dovikne meni lejla kao, od dva moderatora! i sad ovaj moj krene pričat kako postoje ta dva moderatora u svakoj osobi, jedan je dobar, jedan je zao. i da ako u osobi prevladava taj zao, onda ljudi provode puno vremena na internetu, upoznavaju nove ljude i tako.
ne znam, tu sam se pukla smijat i probudila.