sanja sam da je psajdak doša na more sa nekim sintisajzerom na kojem je plejlista nekih pisama i onda je doša blaster i na sintisajzeru vrtija kolut za minjanje radio stanica, i samo je vrtija kolut, ja pribacim sa FM na AM i počnu šumovi, ne može se ugasiti sranje! pokušavamo, zvuk ubija, ništa isključimo iz struje sve, prigori sintisajzer. pokušavamo ponovo uključit, ja uvatim kabel al mi duvan zapali isti i uvati vatra na sintisajzer, svi pobignu, ja na kraju ugasim i vidim psajdaka onako malo tužan.
bilo je još par događaja u snu.
ja i prika otišli na more, sili na misto, dolaze neke 2 kuje, jednoj nestane grudnjak, svi pogledaju gole cice! doleti reporter htv-a i uvati snimat gole cice. žena se malo zbunila, al se na kraju ohrabrila i ostala s golim cicama. nisu bile neke cice.
ja i kolege bili na moru, iz daljine primjetim ministra ivana šukera kako ide na more. ja počnem malo zezat jednog ka aj mu sad opsuj mater, ajde! (usput ga i tresem) ajde, što se sad bojiš ha ha! i ništa svi s mora se zalete na ministra i on nestane.