HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202949 Hitova
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1080 : 10. Srpanj, 2010., 14:59 »
ak ti smetam, onda nemoj čitat moje postove  :tired:

« Odgovori #1081 : 10. Srpanj, 2010., 15:54 »
pitaj seku za savjet kako se ponašati na forumu  ;)

« Odgovori #1082 : 10. Srpanj, 2010., 15:57 »
ko si ti???

(imam sestru, kak si znao)
« Zadnja izmjena: 10. Srpanj, 2010., 16:33 Dodo152 »

*

Đester

• 2126
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1083 : 10. Srpanj, 2010., 16:37 »
 :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:
Cuando puedo ni siquiera el tabaco, por lo menos voy a ser oblejan,,,,

*

juli

• **
  • 180
  • <3
« Odgovori #1084 : 10. Srpanj, 2010., 16:49 »
: ))))))
COOL

« Odgovori #1085 : 10. Srpanj, 2010., 17:36 »
 :hiha:

« Odgovori #1086 : 12. Srpanj, 2010., 06:56 »
Jedan od najgorih snova ikad.

Nažalost, ne sjećam se svega, no bio sam iz nekog razloga u zatvoru i u neprestanom strahu da će mi netko zabit' kitu u šupak.
Najiskrenije, kao da mi je taj strah bio glavna kazna.

Bili smo zatočeni po dvoje u prostorijama koje su bile veličine jednog javnog WC-a i na koje sam u snu gledao iz ptičje perspektive; zapravo, te "prostorije" su bile kao javni WC-i u jednoj prostoriji, samo bez školjki.
U njima sam se kol'ko - tol'ko osjećao sigurnim...

Malo kad sam (pa čak i ako je u snu) imao tako nisko mišljenje o sebi.

« Odgovori #1087 : 12. Srpanj, 2010., 08:07 »
sanjo sam da trčim po susjedstvu u havajkama i ulazim u tuđa dvorišta i kupam se u njihovim bazenima, i onda kad sam krenuo doma počeo me naganjat smetlarski kamion, onk vozio se u rikverc i guro me prema kući onda sam otrčo doma i lego u krevet i to je to

*

Blaster32

• 6492
  • RIP HRVY ;(
« Odgovori #1088 : 12. Srpanj, 2010., 13:32 »
sanjo sam da trčim po susjedstvu u havajkama i ulazim u tuđa dvorišta i kupam se u njihovim bazenima..

dobra ideja
thx   :hiha:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

« Odgovori #1089 : 12. Srpanj, 2010., 13:40 »
Sanjao sam da drkam. Neznam, barem bi u snovima teoretski mogao jebati, ali moja mazohiscina podsvjest ipak ocito preferira drkanje :(

*

n00b

• 1663
« Odgovori #1090 : 12. Srpanj, 2010., 13:51 »
Sanjao sam da drkam.
:hihi:
Kako savršena rečenica.

*

Seengeer

• 4945
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1091 : 12. Srpanj, 2010., 14:22 »
Ne znam jebote, al ja često jedan te isti san sanjam, a najgore što ga se uvijek kroz maglu sjećam. Nekakvo skakanje s panja u rijeku pa onda smrt djevojčice i svaki put se probudim kod iste scene.  :wildboy:

« Odgovori #1092 : 14. Srpanj, 2010., 14:28 »
Jucer sam bio poslan od grupe nazvane neuro-blood momci da sprijecim tiranina koji zeli uz pomoc svojih dijabolicnih mašina i robota nametnuti koristenje optickih kablova umjesto krvozilnog sistema. Uspio sam u naumu ubacivanjem virusa u "krvotok" zlog vladara. :hiha:

*

presveti

• 1179
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1093 : 18. Srpanj, 2010., 13:40 »
sanja sam da je psajdak doša na more sa nekim sintisajzerom na kojem je plejlista nekih pisama i onda je doša blaster i na sintisajzeru vrtija kolut za minjanje radio stanica, i samo je vrtija kolut, ja pribacim sa FM na AM i počnu šumovi, ne može se ugasiti sranje! pokušavamo, zvuk ubija, ništa isključimo iz struje sve, prigori sintisajzer. pokušavamo ponovo uključit, ja uvatim kabel al mi duvan zapali isti i uvati vatra na sintisajzer, svi pobignu, ja na kraju ugasim i vidim psajdaka onako malo tužan.

bilo je još par događaja u snu.

ja i prika otišli na more, sili na misto, dolaze neke 2 kuje, jednoj nestane grudnjak, svi pogledaju gole cice! doleti reporter htv-a i uvati snimat gole cice. žena se malo zbunila, al se na kraju ohrabrila i ostala s golim cicama. nisu bile neke cice.

ja i kolege bili na moru, iz daljine primjetim ministra ivana šukera kako ide na more. ja počnem malo zezat jednog ka aj mu sad opsuj mater, ajde! (usput ga i tresem) ajde, što se sad bojiš ha ha! i ništa svi s mora se zalete na ministra i on nestane.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Radim247

• 2274
  • I ♥ kurac
« Odgovori #1094 : 18. Srpanj, 2010., 13:43 »
A ja mislio da sanjaš samo pobjede....
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9