HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 224234 Hitova
*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1770 : 02. Lipanj, 2013., 09:40 »
Ja... Ja ne znam..

Smijesno mi je kako istrazivanja kazu da se do faze sna treba xy sati spavanja, a ja nekad i u kratkim periodima pocnem sanjat bez beda.

Evo recimo ovo sam uspio u 2h sna "odsanjat", probudio sam se s upitnikom nad glavom. Ono sto mi je najbolje u svim tim snovima je to sto je u snu sve jebeno logično i sve ima jebenog smisla.

Prva scena, ja u gymu vježbam, onako imam trbušne, isklesan sam si sav i jeben. Pored mene Zapi koji je u tom trenu izgledao kao Grga, ne znam zašt.
Skompao sam se s onim douchbagom o kojem sam bio pricao u fiskultura topicu. Onako, fali mi na benchu jos jedna ploca od 20kg, ja stavljam hamburger, onako, jos ga tesko dignem i jos ga tesko nabijam na sipku jer, eto, ogroman hamburger.

Bencham, znojim se, uletava mi Karlo i pita me da zašto vježbam toliko dugo, ja otkinem komad hamburgera sa šipke, scenski bacim u usta, prozvacem, napnem biceps "zato".

Zatim nakon gyma sjedim s tim douchbagom vani, negdje, gledamo neke random klince kak igraju nogomet, lik mi prepričava svoju životnu priču. Ono, scena baš, tužna glazba u pozadini. Ne sjecam se vise sto mi je tocno prepricavao, no u daljini sam vidio auto kako je ostavio dvoje djece.

Onda se prebacim u nekog malog klinca koji je sa sestrom na cesti, bez vode i bez hrane, nesto mi se u glavi vrti kako me stari ostavio da krepam, zajedno sa sestrom, imao sam neki magican štap (koji, na Zapijevu žalost, nije bio falus niti dildo) s kojime sam mogao proizvodit male količine prašine. Nakon "mjesec dana pjesacenja" neki auto nas pokupio, da bi se ispostavilo da je to naš stari. Sjecam se da sam se u jednom trenu derao ko svinja (vjerojatno i u krevetu IRL) da, KOJI KURAC DA RADIM S TIM ŠTAPOM, OH NE, ZAŠTO SI NAS OSTAVIO, ZIVOTE KRUTI.

I ima jos neka zadnja scena, koje se sad ne mogu sjetit, ali mi je bilo fascinantno kako me se prebacivalo iz jedne scene u drugu, onako, flow :hiha:

*

Draka

• **
  • 180
« Odgovori #1771 : 02. Lipanj, 2013., 11:52 »
A to je meni regularno totalno. Meni se često dešava da sanjam stvari izmiksane. Razne lokacije pomješane, mjesta iz jednog kraja grada da su prebačena u drugi kraj..

I onda se naravno uvijek prebacam sa jedne priče na drugu, u sekundi :)

« Odgovori #1772 : 02. Lipanj, 2013., 11:53 »
Pa to nije baš normalno. Jesi li posjetio doktora?

*

Draka

• **
  • 180
« Odgovori #1773 : 02. Lipanj, 2013., 11:58 »
Zašto to ne bi bilo normalno?
Sve zavisi kakav sam dan proveo. Dešavalo mi se da mi se cijeli san svede na neko šetanje sam. Otprilike kada ne izlazim. A kada upoznajem nove ljude, čujem priče razne, gledam svakakve situacije..obično onda u sledećih par dana (ako ne i isti taj dan), to sve odsanjam odjednom.

Nijesam jedini:)

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1774 : 02. Lipanj, 2013., 12:06 »
Ne nego ste vi crnogorci toliko lijeni, da samo u snu radite. :D

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #1775 : 02. Lipanj, 2013., 12:24 »
Vec 3 dana zaredom sanjam da u snu pišam, ili da mi se jako piša, i onda napokon kad krenem negdje pišati to traje 10 minuta. Uz svaki random san uvijek mi se... piša...

« Odgovori #1776 : 02. Lipanj, 2013., 12:38 »
Žigi uvijek neku depresiju sanja :(

*

Draka

• **
  • 180
« Odgovori #1777 : 02. Lipanj, 2013., 14:43 »
Ne nego ste vi crnogorci toliko lijeni, da samo u snu radite. :D
A o tome nema zbora, to je svakako istina :mrgreen:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1778 : 03. Lipanj, 2013., 14:36 »
Ja sam danas sanjao neku third person pucačinu. al totalno random.

kao da ja iz neke poluvisine s leđa pratim lik neke žene s brineta kosom do ramena koja je cijela u neku kožu obučena. i ona je neki ultra snajperist i glavni zadatak joj je ubiti tog nekog frajera s miljardu metara udaljenosti. i ono, cijela ta priprema, smirivanje srca, šuljanje do zadanog položaja. a ja jedino što mogu i vidim je nju, samo nju pratim, ne mogu se uplitat, baš ko da igram igru je izgledalo.

i uglavnom, ta neka žena je došla do mjesta, ubila frajera s miljardu km udaljenosti, i onda ono cijeli hell se brejka loose, sirene, uzbuna, svi nas love, ja ono panika, treskanje u krevetu, sve dok se od količine LUDILA nisam probudio.

totalno sam uživao u snu jer nije bio onako strašan horor nego baš adrenaliziran :approve

al još uvijek nezz zašto sam to sanjao, zadnji FPS sam igrao prije sigurno godinu dana minimalno.

« Odgovori #1779 : 10. Lipanj, 2013., 10:40 »
Ne čitam baš previše ovaj topik (jer ono, rendom ONDA SAM JEO SLADOLED ONDA SAM BIO U NIKARAGVI JEBAO ANĐELINU ONDA JE ONA ODJEDNOM MARSIJANAC XDDD) i ne pišem snove, al sinoć sam imao najbolji (i najgori) san ikad.

Rulao je jer nije bio baš nimalo rendom. Ne sjećam se ni jedne klasične LOL SAN TAKO RENDOM gluposti.

Bio sam neki zapovjednik američke vojske. Ne sjećam se koji rat i gdje.
U postrojbi su bila ta dva lika koji su u ratu postali najbolji prijatelji. Jedan od njih nije imao obitelj pa mu je ovaj drugi bio SVE ŠTO IMA OMG.
U jednoj akciji je poginuo ovaj frajer bez obitelji. Ovaj drugi je uvijek burno emocionalno reagirao na stvari i totalno je puknuo kad je čuo.
Usred noći je pijan pobjegao iz baze i počeo ubijati rendom civile. Našli smo ga mrtvog par sati kasnije. Valjda je bilo par vojnika s "druge strane" u tom području.

To se sve dogodilo taman koji dan prije kraja našeg deploymenta. Budući da smo se vraćali u SAD, odlučio sam osobno prenijeti vijest njegovoj obitelji.
Kad sam došao tamo, našao sam samo njegovog tatu. Prvo sam planirao pričekati da mu se mama vrati, ali bilo je dosta očito da on već zna što očekivati. Oči su mu bile staklene, bio je potpuno smeten i ruke su mu se tresle.
Kad sam rekao da imam loše vijesti, potpuno se slomio. Neko vrijeme sam tamo samo sjedio, pokušavajući ostati pribran, dok je on histerizirao.
Onda je htio znati točno što se dogodilo. Ispričao sam mu, ali sam nekako izostavio ovaj dio sa civilima.

Tad sam se negdje probudio.
Znam da je skroz "ratna drama 101" i glupavo, al ono.
Baš mega, mega feelovi. ;___________________;
Nez kako se nisam prije probudio. ;____________;

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1780 : 10. Lipanj, 2013., 12:27 »
Ja mrzim takve snove jer se probudim sav sjeban.

Frendica je sanjala da je ubila svog dečka, probudila se u 5 ujutro sva uplakana, plakala jos pola sata. Onako, stoji ispred ogledala, cmizdri, zna da je bio san, ali ono.

« Odgovori #1781 : 15. Lipanj, 2013., 12:55 »
Sanjao sam kao na nekom seljačkom sajmu sam i onda mi neki lik s vrha kamiona daje nagradu zato jer sam bosanac koji se usudio doći tamo.
Dobivam majicu, ali druga nagrada zapinje o ogradu i nikako je ne može izvući. Onda dolazi Natko i nakon nekog vremena baca otkinuti kurac na pod i govori "eto ti tvoja nagrada! ... ček!" i onda još malo petlja po nekoj žici i onda baca još jaja pored kurca.

Ja ono, okej.

« Odgovori #1782 : 15. Lipanj, 2013., 13:04 »
:hihi:

« Odgovori #1783 : 15. Lipanj, 2013., 13:10 »
Depresijo... Prestani sanjat za tvoje i naše dobro :loludara::loludara::loludara:

« Odgovori #1784 : 15. Lipanj, 2013., 14:09 »
:ave:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9