Ja... Ja ne znam..
Smijesno mi je kako istrazivanja kazu da se do faze sna treba xy sati spavanja, a ja nekad i u kratkim periodima pocnem sanjat bez beda.
Evo recimo ovo sam uspio u 2h sna "odsanjat", probudio sam se s upitnikom nad glavom. Ono sto mi je najbolje u svim tim snovima je to sto je u snu sve jebeno logično i sve ima jebenog smisla.
Prva scena, ja u gymu vježbam, onako imam trbušne, isklesan sam si sav i jeben. Pored mene Zapi koji je u tom trenu izgledao kao Grga, ne znam zašt.
Skompao sam se s onim douchbagom o kojem sam bio pricao u fiskultura topicu. Onako, fali mi na benchu jos jedna ploca od 20kg, ja stavljam hamburger, onako, jos ga tesko dignem i jos ga tesko nabijam na sipku jer, eto, ogroman hamburger.
Bencham, znojim se, uletava mi Karlo i pita me da zašto vježbam toliko dugo, ja otkinem komad hamburgera sa šipke, scenski bacim u usta, prozvacem, napnem biceps "zato".
Zatim nakon gyma sjedim s tim douchbagom vani, negdje, gledamo neke random klince kak igraju nogomet, lik mi prepričava svoju životnu priču. Ono, scena baš, tužna glazba u pozadini. Ne sjecam se vise sto mi je tocno prepricavao, no u daljini sam vidio auto kako je ostavio dvoje djece.
Onda se prebacim u nekog malog klinca koji je sa sestrom na cesti, bez vode i bez hrane, nesto mi se u glavi vrti kako me stari ostavio da krepam, zajedno sa sestrom, imao sam neki magican štap (koji, na Zapijevu žalost, nije bio falus niti dildo) s kojime sam mogao proizvodit male količine prašine. Nakon "mjesec dana pjesacenja" neki auto nas pokupio, da bi se ispostavilo da je to naš stari. Sjecam se da sam se u jednom trenu derao ko svinja (vjerojatno i u krevetu IRL) da, KOJI KURAC DA RADIM S TIM ŠTAPOM, OH NE, ZAŠTO SI NAS OSTAVIO, ZIVOTE KRUTI.
I ima jos neka zadnja scena, koje se sad ne mogu sjetit, ali mi je bilo fascinantno kako me se prebacivalo iz jedne scene u drugu, onako, flow