HCL.HR

Tutorijal za kulni desktop

  • 1 Odgovora
  • 1019 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Tutorijal za kulni desktop
« : 16. Studeni, 2011., 12:12 »
Kako me mnogi pitaju što im treba za kulni desktop kakav imam je napravit ću tutorija.

Prvo što vam treba je fini wallpaper kojeg npr. možete naći na wallbase-u gore pored searcha imate razne specifikacije kako bi lakše našli željeni wallpaper.

Sljedeće što vam treba je ObjectDock program. Da bi ste imali punu kontrolu nad istim, kupite proizvod. 

Na svome HDD-u napravite folder u kojem ćete extractat sve ikone plastičnih kutijica koje vas zanimaju, a to možete pronaći ovdje.

Kada pokrenete program objectdock, ovako si stavite postavke.







Vratite se klikom na home, kliknite create new dock, te preko njega object docka si sve stililizirajte po svojoj volji. Kada napravite svoj novi dock, kliknite desnim na jednu od ikona u docku i idete redosljedom settings - shortcut - add - blank document ako želite povuć u dock igru. Sada imate praznu ikonu u docku.

Sljedeće što treba je kliknut desnim na ikonu, edit this shortcut.



U polje LINK: upisujete, tj. browsate exe. fajl od igre koji je tamo gdje je željena igra instalirana. Zatim kliknete na change icon, te browsate sliku plasic game case i voila stavili ste object dock ikonu od igre, taj postupak radite za svaku stvar koja vam treba. Malo igre sa svime i bit će zavidan rezultat.



Sljedeća stvar koja vam je potrebna za gadgete je Rainmeter kojeg skinete ovdje. Kada pronađete rainmeter temu koja vam se sviđa, skinite je i stavite u Documents - Rainmeter - Skins. Nakon toga preko Rainmeter Browsera si složite dio po dio gadgeta ili jednu cijelinu jednog skina. Prednost Rainmeter Browsera je da možete kombinirat različite gadgete različitih skinova.

Ukoliko imate pitanja, slobodno pitajte.    :ementaler:

*

Razer 911

  • **
  • 312
  • ★ ★
Odg: Tutorijal za kulni desktop
« Odgovori #1 : 18. Studeni, 2011., 14:16 »
Rula tvoj desktop,uvijek mu se divim.Ovo sve izgleda preseksi,al volim kad mi je pozadina prakticna,cak ne gledam toliko jel ljepa..

Nez jel ovo sve usporava malo komp,ali nije ni bitno.Mozda si tako nesto slozim.

Hvala za pomoc  :piva:
When I get sad, I stop being sad and be AWESOME instead.<br /><br />True story.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9