HCL.HR

e-Tehnik.com - Sve tehno, internet, gaming, hardware, software i dr. vijesti...

  • 2 Odgovora
  • 1940 Hitova
*

PacoPG

  • n00b
  • 4
  • www.e-tehnik.com
    • e-Tehnik - Inernet, tehno, gaming, hardware, software, bitnis vijesti na jednom mjestu!
Pozdrav,

Otvoren je novi portal e-Tehnik.com.

e-Tehnik je informativni portal s ciljem da ljudima svih dobnih uzrasta s područja cijelog Balkana na sto brži, jednostavniji i zanimljiviji način prenese informacije sa portala naših partnerskih stranica koje dominiraju balkanskom tehno scenom. Kao što možete vidjeti i hcl.hr je također jedan od naših partnera.
Kroz naš portal možete pratiti vijesti iz područja tehnologije, gaminga, interneta, biznisa, hardwarea, softwarea, zabave i drugo.
Trenutno brojimo 11 partnera s kojima aktivno surađujemo, svakodnevno objavljujemo preko 20 novih članaka i nastojimo biti prvi s najnovijim informacijama iz kategorija koje pokrivamo.
Uz navedene kategorije imamo i dodatne zanimljivosti kao sto su eTehnik chat na kojem možete chatati i pitati sto vas zanima, eNovinari je dio portala na kojem možete vidjeti intervijue sa poznatim ljudima iz tech svijeta imamo i download zonu koju svakodnevno nadopunjavamo zanimljivim sadržajem te Video zonu u kojoj možete pogledati zanimljiv video sadržaj vezan za temu našeg portala.
Forum nam trenutno nije u funkciji ali ga namjeravamo sto prije otvoriti.

Za sve ostale informacije posjetite nas na www.e-tehnik.com, ukoliko vam se svidi naša usluga možete pratit eTehnik na facebooku i twitteru.
Nadamo se da ce vam se svidjeti novootvoreni tech portal!

Subscribe, rate and comment! :)
« Zadnja izmjena: 08. Svibanj, 2010., 15:48 PacoPG »

*

Cobalt

  • ****
  • 1006
Ova slova; "Najčitaniji članci" -> Uhvatili putnika kroz vrijeme na fotografiji

su malo prevelika, možda da se smanji ta dole slova. Golemo je. :S Što se tiče dizajna, kuliška sve. Vijesti su uredu. Samo naprijed.

e-Tehnik.com on Facebook
You like this.


:)

Slova naslova su mrtve žute boje i ne mere se pročitat. 
Pratite službeni F1 portal za Hrvatsku - GP1

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9