HCL.HR

Google music problem

  • 6 Odgovora
  • 1858 Hitova
Google music problem
« : 15. Prosinac, 2014., 04:37 »
Pozdrav svima, muci me jedna stvar u vezi google play music servisa.Vidim da je dostupan u hrvatskoj,sada vec nekih mj dana, ali mi je iritantno i neshvatljivo da pri registraciji moram dat kreditnu ili debitnu karticu? Da bi oni naplatili 0.00 kn?
Imam 18 god, al nemam nijednu karticu jos, a stara kad njoj spomenem ona odmah pocne price da ce oni njoj skinut sve novce, opljackat ju i tako dalje, znate vjerojatno i sami kako je to.A ako bi vec i uspio nagoovoriti da mi da usrani broj kartice i onaj sigurnosni cvc ili cvv kak vec, zanima me kakva je sigurnost toga i dal ima mogucnosti da se sta njoj skine sa kartice?

Ja planiram koristiti onaj standard google music kojim bi stavio samo u cloud pjesme i slusao gdje god imam pristup internetu to mi se cini nesto super, ali opet mi je bed da njoj nesto ne bi skidali (iako logicno ako ne bi ja kupovao, ocito nebi nista).
I ako ne uspijem nagovoriti, ima li iko kakvo rjesenje za ovo, tipa da negdje mogu generirati kartice il tak nes jer sam proso sve al one tri cetri znamenke me zezaju i ne mogu to proc i glupo mi je otic otvarat racun uzimat karticu zbog google play musica...

Odg: Google music problem
« Odgovori #1 : 15. Prosinac, 2014., 13:00 »
Dostupan je u Hrvatskoj od nedavno i da prilikom registracije moraš imati kreditnu karticu. Ali sama usluga nije besplatna. Prvih 30 dana je možeš isprobati, a onda košta 7, odnosno 9$ ako se ne registriraš prije početka 2015. godine. Što se tiče kartice ako si student imaš u PBZ-u studentski paket uz koji dobiješ dodatne pogodnosti uz naknadu mjesečno od 5kn. Što se tiče krađe novaca s kartice, to je zatvorena trgovina i ajmo reći sigurna. Postoji veća vjerovatnost da će te pokrasti na bankomatu, nego prilikom online plaćanja, bar po statistikama nekim. Mada sve to ovisi od osobe do osobe, te razumijem da je neke ljude strah, te odbijaju bilokakvo online plaćanje.

Odg: Google music problem
« Odgovori #2 : 15. Prosinac, 2014., 13:33 »
Hmm da jasno mi je to, ali sta nije ovaj standard besplatan?
All access poslije mj dana se placa, ali na pocetku ako odaberem standard nikad nista ne placam?
Meni je samo bed da kad i upisem recimo od stare karticu da joj nebi nes slucajno skinulo da me ne zajebe tak da odjednom atandard naplate il nes pa da joj skine novce

Odg: Google music problem
« Odgovori #3 : 15. Prosinac, 2014., 16:04 »
Aha tebe zanima standard, a ne all access. Da, standard se ne plaća, tako da ti ne mogu naplatiti nešto što je free. Ukoliko bi došlo do promjene (recimo da se počne naplaćivati) morali bi te predhodno obavijestiti.

Odg: Google music problem
« Odgovori #4 : 15. Prosinac, 2014., 17:07 »
U redu znaci mogu objasniti to kao nesto besplatno no ipak treba proci verifikaciju, a u buducnosti nece nista naplacivati i ja to mogu otkazati kad god hocu.

Odg: Google music problem
« Odgovori #5 : 15. Prosinac, 2014., 18:30 »
Da, besplatno je i kreditna je tu zbog njihove određene razine zaštite. Naplaćivati će se ako budeš htio koristiti all access uslugu ili ako budeš htio kupovati pjesme.
« Zadnja izmjena: 15. Prosinac, 2014., 18:32 peacewalker93 »

Odg: Google music problem
« Odgovori #6 : 15. Prosinac, 2014., 19:35 »
Ok hvala ti na pomoci :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9