HCL.HR

Kakvu masku za mobitel uzeti?

  • 2 Odgovora
  • 10718 Hitova
Kakvu masku za mobitel uzeti?
« : 30. Kolovoz, 2017., 21:47 »
Pozdrav, zanima me kakve su maske za telefon bolje, one mekane koje su rastezljive ili one tvrde
Iz vaseg nekog personalnog iskustva, kako se oseti kada ga drzite u ruci, koja bolje stiti i slicno

*

aca

  • **
  • 171
Odg: Kakvu masku za mobitel uzeti?
« Odgovori #1 : 31. Kolovoz, 2017., 07:20 »
Pa moje neko misljenje je da su najbolje flip case-ovi jer ti stiti i napred i nazad, ja osobno koristim gumenu maskicu koja stiti samo iza, nije lose ali je premekana pa cesto u dzepu pada sa moba, na display sam zaljepio zastitno staklo. Sve u svemu sve je to do osobnog ukusa.
When power of love overcomes love of power the world will know peace! - Jimmy Hendrix

Odg: Kakvu masku za mobitel uzeti?
« Odgovori #2 : 31. Kolovoz, 2017., 23:25 »
Ja nikada ne stavljam maske na mobitel. Jedina zaštita koju koristim su razne folije ( gumenkaste ) koje štite i prednju i stražnju stranu pa i rubove ( često se na rubovima “oguli“ folija pa su nezaštićeni, ali ja jako vodim računa o svojim stvarima pa nema ogrebotina na tim djelovima ). Gumenkaste su pod rukom, štite od ogrebotina, a i nije velika razlika pod rukom u odnosu na staklo smartphonea.
Razna stakla i ostala čuda nikada nisam volio, iako sam isprobao.
Kad su mobiteli ili tableti u pitanju meni je “ smrtni grijeh“ narušiti njegovu ljepotu maskicama ili debelim staklima, jer ipak ljudi troše ogromne svote novca na dizajn, i nakraju ga maskirati. Meh, nije moj način. Ja stavim tanku foliju koja štiti od grebanja i pazim ga. ( ovaj način koristim od iPhone 3GS i nikada nije bilo problema )

S druge strane moji ukućani svi koriste maske. Za majku sam uvijek kupovao flip case, jer ima prostora i za druge stvari ( kartice, novac ), ali tu isto gledam da unutarnja maska bude gumirana ili silikonska jer je manja opasnost od grebanja pri stavljanju u masku. Braća mi koriste silikonske maske i povremeno “kožne“, ali ponavljam meni to uništava korištenje smartfona, učini ga debljim i nakaradnim, na koncu ne vidi se nikakav dizajn smartfona kod korištenja maskica.
SIlikonske maske često nisu skupe, ali je poželjno mjenjati ih svakih par mjeseci ako se često mobitel vadi iz nje, a i trebao bi se vaditi jer uvijek se nakupi prašine između mobitela i maske. To za posljedicu ima i rastezanje maske, pa je potrebno kupiti novu.
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9