Počeo sam igrati indie igru
Sky Break tvoraca igre
Far Sky, zanimljiva igra s elementima rpg shootera...odigrao sam prvih sat-dva igre i mogu reći da me na prvu nije privukla, ali kad sam se malo upustio u daljnje igranje itekako me je uhvatilo.
Naime igra je open world, radnja se odvija na nekom planetu (nije Zemlja) nastanjenom robotima koji su prije služili ljudima za pomoć oko kolonizacije, ali su se okrenuli protiv ljudi...sada se neki smrtonosni virus širi na Zemlji i prijeti uništenju ljudske populacije, pa ste se Vi i ostali piloti (istraživači) uputili na ovaj planet skupiti uzorke biljaka koje mogu biti lijek za taj virus. Pošto planet ima nepogodne vremenske uvjete pune oluja, oluja zahvati i pilote te se oni sruše na planet, svatko na drugom dijelu mape, Vi ste jedan od (ili jedini?) preživjeli pilot i misija vam je pronaći ostale pilote, otkriti ima li preživjelih od civilizacije ljudi koji su tu prije bili, skupljati informacije o lijeku i popraviti svemirski brod kojim ćete se vratiti na Zemlju.
Igra sadrži open world istraživanje, craftanje, hakiranje robota i prisvajanja istih kako bi se oni borili za vas protiv ostalih, kao pokemoni

Koga zanima neka baci oko na
gameplay (nije moj), igra je na Steamu trenutno 13,49€, tko nema (ili ne želi davati) novac, snaći će se
EDIT: Nisam pazio i nisam vidio da već ima na HCL-u video komentar o ovoj igri, ali u early accessu.
Ovo je komentar na Final Release, u nekim stvarima se razlikuje sama igra i gameplay od early accessa.