RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ok, platis je 60$ ali ako je nakon mjesec prodas za 30$ budi sretan.. Da mi je naci tog kojem prodas za 50$ da mu cestitam.. Dobar si trgovac, svaka cast
A meni se iskreno ne zuri odmah kupit neku igru cim izadje, kaze se strpljen-spasen a i sa vise love u djepu Mislis li da sam ja sto izgubio s tim sto sam npr odigrao D3 mjesec dana nakon izlaska (i nakon sto je izaslo vec par patcheva za igru pa je i stabilnija) ?Ja znam da nisam, naprotiv.
Citat: Disc0 - 29. Listopad, 2014., 09:23A meni se iskreno ne zuri odmah kupit neku igru cim izadje, kaze se strpljen-spasen a i sa vise love u djepu Mislis li da sam ja sto izgubio s tim sto sam npr odigrao D3 mjesec dana nakon izlaska (i nakon sto je izaslo vec par patcheva za igru pa je i stabilnija) ?Ja znam da nisam, naprotiv.Taman sam tio napisat da je i plus šta se igra zakrpa sa patchevima ako je ne kupiš odmah nakon izlaska :)Damn, imaš još Diabla 3, meni je na listi želja?
Citat: Virty - 29. Listopad, 2014., 09:33Citat: Disc0 - 29. Listopad, 2014., 09:23A meni se iskreno ne zuri odmah kupit neku igru cim izadje, kaze se strpljen-spasen a i sa vise love u djepu Mislis li da sam ja sto izgubio s tim sto sam npr odigrao D3 mjesec dana nakon izlaska (i nakon sto je izaslo vec par patcheva za igru pa je i stabilnija) ?Ja znam da nisam, naprotiv.Taman sam tio napisat da je i plus šta se igra zakrpa sa patchevima ako je ne kupiš odmah nakon izlaska :)Damn, imaš još Diabla 3, meni je na listi želja?A ja ti ne prodajem igre, ja ih volim skupljat A i zelim platinirat Diabla, a to ce bome potrajat Skicni malo ovdje da vidis kolko sam ih vec ''skupio'' za 3DS
Mislis da cu vise trofeja skupit ak predjem skroz na digitalne verzije?