Kupio gta v preko thegamecollection i nisu je imali na raspolaganju ali cim su je dobili poslali i stigla za 7 dana i sve super sve 5 da mi glupi postar nije paketic samo ubacio u dvoriste u kojem je staford razigrani i sta god mu dode pod nos on to prima u usta i naravno je gta v doslovno 5 i vise komada. I sad je problem sto mi ovi vec dva dana ne odgovaraju na mail da mi posalju tracking number da mogu zvati postu i reklamirati. Dali je netko imao slican problem sa postom i kako ste to rijesili?
Meni se desilo identicno, samo nije pasica pojela, nego je susjed spremio kad je vidio. Uglavnom sam to dobio nakon tjedan-dva, ali sam se isao zalit u postu jer je postar napravio krivicno dijelo krivotvorivsi moj potpis (imao sam tracking broj i pisalo je da sam ja potpisao), ali su me tako kvalitetno otkantali (kao javit ce mi se, nisu se javili, ali sam ja pronasao paket), cak sam trazio da mi pokazu moj potpis, pa kao nemogu, neznaju gdje je, a dosao sam ljut ko ris tamo, inace mi ta debilcina potpisuje sudske pozive, poreze...i samo ubacuje u sanducic...ono klasicna drzavna firma

U prijevodu, pojeo vuk magare, tj tvoj cuko igru.
Nemoze im ocito nitko nista zato se i ponasaju tako.
Al znaju strajkat cim ih netko takne.