RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ja se još nisam susreo s PSN-om na Viti :) Hrvatski ne radi, a trebao bi probati s japanskim uskoro. Samo opet će trebati resetirati sve. Ali uglavnom da - biti će neka razlika između CRO i primjerice UK/US PSN-a, a šanse su da će korištenje našeg biti najskuplja i ponudom najsiromašnija opcija. Ali eto, samo pretpostavljam.
mene zanima za sto sve koristi memoriska kartica dali se neke igre instaliravaju ili na karticu idu samo update-ovi i kolko je bitno imati veliku karticu?
mene zanima izbor,PS vita ili PS 3 ,nemogu se odlucit,neznam gdje mogu nabaviti igrice ( zivim u metkovicu) u mojem mjestu a narucivanje preko neta mi nije opcija,
Citat: Ementaler - 19. Veljača, 2012., 12:10Ja se još nisam susreo s PSN-om na Viti :) Hrvatski ne radi, a trebao bi probati s japanskim uskoro. Samo opet će trebati resetirati sve. Ali uglavnom da - biti će neka razlika između CRO i primjerice UK/US PSN-a, a šanse su da će korištenje našeg biti najskuplja i ponudom najsiromašnija opcija. Ali eto, samo pretpostavljam.A kako se kupuju igre?Nemam ps3 pa neznam kako to ide.Karticom ili mogu kupit neki bon u vrjednosti x kuna i onda ukucat to u akaunt?
zna li itko mozda koliko ce igrice kostat za vitu ?
može jedno pitanje šta me zanima za vitu... kakva je podrška za internet tj. dali se može ići na ostale stranice na internetu primjerice na hcl... znam da na psp-u je internet bio koma... barem meni
Citat: Disc0 - 19. Veljača, 2012., 12:14Citat: Ementaler - 19. Veljača, 2012., 12:10Ja se još nisam susreo s PSN-om na Viti :) Hrvatski ne radi, a trebao bi probati s japanskim uskoro. Samo opet će trebati resetirati sve. Ali uglavnom da - biti će neka razlika između CRO i primjerice UK/US PSN-a, a šanse su da će korištenje našeg biti najskuplja i ponudom najsiromašnija opcija. Ali eto, samo pretpostavljam.A kako se kupuju igre?Nemam ps3 pa neznam kako to ide.Karticom ili mogu kupit neki bon u vrjednosti x kuna i onda ukucat to u akaunt?Oj, more odg? Btw mislio sam na kupovanje sa PSNa.
Citat: SLavko51 - 19. Veljača, 2012., 23:17može jedno pitanje šta me zanima za vitu... kakva je podrška za internet tj. dali se može ići na ostale stranice na internetu primjerice na hcl... znam da na psp-u je internet bio koma... barem meniMože naravno, ima svoj internet preglednik i iskustvo je daleko bolje od onga s PSP-a. Praktički je potpuno isto iskustvo kao na nekom smartphoneu, sve radiš touchscreenom, podržava stvari poput pinch-to-zoom itd. Daleko je to od idealnog - browseru nedostaje opcija, ne može se upaliti browser dok je neka igra u pozadini upaljena (ovo bi trebalo postati moguće u budućnosti), a i učitavavanje stranica je čudmo i sporo... Barem u odnosu na moderne smartphoneove/tablete.Citat: Disc0 - 20. Veljača, 2012., 11:57Citat: Disc0 - 19. Veljača, 2012., 12:14Citat: Ementaler - 19. Veljača, 2012., 12:10Ja se još nisam susreo s PSN-om na Viti :) Hrvatski ne radi, a trebao bi probati s japanskim uskoro. Samo opet će trebati resetirati sve. Ali uglavnom da - biti će neka razlika između CRO i primjerice UK/US PSN-a, a šanse su da će korištenje našeg biti najskuplja i ponudom najsiromašnija opcija. Ali eto, samo pretpostavljam.A kako se kupuju igre?Nemam ps3 pa neznam kako to ide.Karticom ili mogu kupit neki bon u vrjednosti x kuna i onda ukucat to u akaunt?Oj, more odg? Btw mislio sam na kupovanje sa PSNa.S PSN-a sam uglavnom samo reedemao stvari :) ali koliko znam prima uobičajenu postavu kartica, a postoje i PSN bonovi koje možeš kupiti u nekim specijaliziranim trgovinama.