HCL.HR

Pomoć/info oko vrednovanja i prodaje PS4 Pro 500 Million Limited Edition konzole

  • 0 Odgovora
  • 591 Hitova
Pozdrav ljudovi!
Ovo mi je prvi post ikada, pa ako sam fulao i stanicu i šumu i sve, slobodno mrdnite ili maknite post  :ave:

Naime, potrebna mi je pomoć jer planiram prodati konzolu, a ne znam točno koliko bih ju trebao vrednovati, ne želim ni sebi umanjiti, niti nekoga oštetiti.
Kada je tek izašla, kupio sam za cca 5000kn Playstation 4 Pro 500 Million Limited Edition konzolu, te posebno sa strane 500mil varijantu DS4 kontrolera. To mi je nakon PS1/2 bio prvi susret sa novijom konzolom, te sam zapravo i poprilično razočaran bio..kako dolazim sa PC platforme, navikao sam se na redovitih 60+ fps u svim igrama, te malo tišim radom zvijerčice i umpalumpa unutra koji sve pokreću (moji ne pjevaju). Uz PS4 sam kupio par igara u fizičkom obliku, Ratchet and Clank, Diablo 3 Eternal Collection, Uncharted 4 A Thief's End, te Bloodborne, PES19, Crasha i tako to u digitalnom obliku. Diablo sam igrao nešto sitno, ratcheta sam prešao, uncharted sam prešao možda 20-30%, PES sam igrao max 10 sati, Bloodborne nisam išao dalje od prve prostorije čim sam vidio da to nije u pitanju 60 fps (znam da će te me sada svi mrziti, ali jednostavno sam se navikao na fluidnost na PC-ju i svaki fps drop ili reckavost mi u potpunosti uništi imerziju, ali isto tako shvaćam da sam u malom postotku ljudi kojima je svaki frame toliko bitan).. Sve u svemu, mislim da je PS4 igran ukupno 30-50 sati od kada ga posjedujem, te je veliku većinu vremena doslovno skupljao prašinu.
Kamera i one slušalice male što dođu skupa u paketu nisu niti otvarane, i dalje su u originalnoj kutiji.
Plejka je postavljena vertikalno na mount koji dođe u paketu.
Ukoliko postoji način da se točno sazna koliko je korišten u vidu brojki, recite mi pa ću napisati sve.


Eh sada, volio bih ga prodati, ali vidim da cijena ima svakakvih, kod nas je poprilično u manjku, vani su neke velike cifre, neki su otvarani kao moj, neki još zapakirani..Bio bih zahvalan kada bi mi netko tu napisao koja je realna cijena za Playstation 4 Pro 500 Million Limited Edition + 2 kontrolera 500 MLE, te cijena gore navedenih igara u fizičkom obliku (stanje im je savršeno, nula ogrebotina, svaki disk je korišten 1-2 puta samo)..
Nadam se da nisam smetnja!
Inače, iz Vukovara sam, ukoliko je to nekome bitno, ili ako želi pogledati samu konzolu, ili slike da pošaljem, tu sam. E i da, moja je 22499 / 50000 primjeraka u svijetu.
Zahvaljujem unaprijed svima!   :piva:
« Zadnja izmjena: 19. Lipanj, 2020., 14:25 doso-pojo-prno »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9