Nakon popodnevnog druženja s konzolom, odigranih par igara odlučio sam podijeliti svoje mišljenje s vama.
Konzola je super, igre su mi za sada dobre i nadam se nekim dobrim igrama u PS+ pretplati...
Dosta se grije koliko mi se čini, ali sve u redu i nemam zamjerki. Sutra uzimam LAN kabel s posla (trebam 10m) pa ću imati i bržu konekciju jer 20MB/s je smrt kada skidaš tonu updateova, aplikacija, igara, itd...
Imam jedino 2 zamjerke. Sučelje je užasno sporo i tromo za učitat... I što se tiče trgovine i ostalih stvari i to mi se nikako ne sviđa. Nadam se da je to zbog silnih updateova i skidanja igara.
Druga stvar je gamepad... Pa to mi je najgora stvar u svemu. Po meni dosta loša izrada, imam osjećaj da će se gumbi raspast. Share i Options gumbi su najveći promašaj ikad na bilo kojem gamepadu koji sam primio u ruke.
Iako mora se priznati da je kontroler dovoljno širok za moju ruku i lijepo leži, ali ovo drugo me jako smeta. Moram priznati da je tu XONE miljama ispred što se tiče samog gamepada i njegove izrade.
Eto, veselim se novim stvarima i vidim da su me neki već počeli dodavati za prijatelja, pa nastavite u istom tonu