HCL.HR

PlayStation 4 - općenita rasprava

  • 2222 Odgovora
  • 547242 Hitova
Odg: PlayStation 4 - općenita rasprava
« Odgovori #2220 : 10. Siječanj, 2022., 10:48 »
Bok, ljudi.

Prodao bih svoj PlayStation 4 PRO. Ne igram, ne da mi se. Možda bih novac uložio u novi PC.

OK odluka ali neznam koliko si spreman uložiti u PC. Moraš biti svjestan činjenice da su cijene komponenti, posebno grafičkih kartica odletjele nebu pod oblake.  Slažeš li gejmerski komp i želiš li da isti  potraje neko vrijeme, uh, nebo je granica. Računaj  2.000€  sa svom periferijom. Nažalost, to je prilično konzervativna cijena.

Da malo podebljam prodajnu cijenu, mogu li potencijalnom kupcu bez problema dati i digitalne igre, odnosno svoj PS račun? Kako ide postupak restartanja konzole itd. 

Konzolu ne restartaš, odnosno ne vraćaš je na tvorničke postavke jer ćeš izbrisati sve sa nje, što u ovom slučaju, nema smisla. Digitalne igre su vezane za PSN account ne za konzolu. Najjednostavnije je da kupcu daš svoj PSN račun, ali prije toga, makneš sve osobne podatke tipa adresa, kreditna kartica (ako si je dodao) i slično.  Kada čovjek preuzme konzolu, daš mu svoje pristupne podatke, on se prijavi i  jednostavno promijeni mail, tj stavi svoj mail za kontakt i to je to.  Ako si ukopčao dvostupanjsku autentifikacija na PSN-u, iskopčaš je. Novi korisnik će je, ako želi, aktivirati  sam (vezati će je na svoj broj mobitela).
Želi li novi korisnik svoj vlastiti račun, može ga kreirati samostalno. Poanta je da i tvoj račun MORA biti na konzoli inače kupljene digitlane igre neće raditi.  Sa PS+ pretplatom vrijedi isto (ako je imaš).
Prodajnu cijenu ne bih sugerirao jer njuškalo imaš i sam. Sa digitalnim igrama, a hebat ga. Kao da ih nemaš. Znam koštale su neku paru, ali moraš ih prodati ili sve ili ni jednu jer su vezane za acconut. Onako u "đuture" , ja bi probao sa 1000 kn extra.  Iako, ruku na srce, neznam da li ćeš pronaći nekoga tko će kupiti sve u paketu.     Ugodan dan želim!
« Zadnja izmjena: 10. Siječanj, 2022., 11:07 moordrak »

*

mew

  • n00b
  • 2
Odg: PlayStation 4 - općenita rasprava
« Odgovori #2221 : 11. Siječanj, 2022., 17:49 »
Nisam spreman previše uložiti. Ali ni ne treba mi. Razmišljam o iznosu oko 6000 kuna za PC, ne računajući monitor, miš i tipkovnicu. Igrao bih tek toliko, možda multiplayer tipa CS:GO, Battlefield, Call of Duty, League of Legends. Za taj se novac, vjerujem, može složiti nešto pristojno na čemu ću vrtjeti igre toga tipa. A upitno je hoću li i to igrati. :D I da, svjestan sam skoka cijena, iako godinama ne pratim tržište jer nisam redovno igrao. Uglavnom, druga tema.

Oke, kužim. Jednostavno, zapravo. Nadam se da će se javiti neki otac koji sinu želi uzeti konzolu s bilo kakvim igrama. :D U konačnici, ako prodam, prodam. Ako ne, nema veze. Možda mi se u nekom trenutku vrati volja pa zaigram.

Hvala ti odgovoru!


*

karn

  • n00b
  • 1
Odg: PlayStation 4 - općenita rasprava
« Odgovori #2222 : 12. Siječanj, 2022., 14:16 »
Bok, ljudi.

Prodao bih svoj PlayStation 4 PRO. Ne igram, ne da mi se. Možda bih novac uložio u novi PC. Click Count Chatib

Fizičke kopije igara nemam. A od digitalnih: Crash N. Sane Trilogy, Divison 2, Uncharted: The Nathan Drake Collection, The Last of Us, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Horizon Zero Dawn Complete Edition, LEGO Marvel Super Heroes, House Flipper, God of War, Battlefield V i Watch Dogs.

Da malo podebljam prodajnu cijenu, mogu li potencijalnom kupcu bez problema dati i digitalne igre, odnosno svoj PS račun? Kako ide postupak restartanja konzole itd.

Ako je moguće, dajte procjene koliko bih kuna mogao dobiti, pa da vidim isplati li mi se uopće prodavati ili ću ga ostaviti neka stoji. :D

Hvala!
Da biste napravili melodiju zvona za svoj Android telefon, prvo što trebate učiniti je preuzeti aplikaciju zvona na svoj telefon. Dostupne su razne Android aplikacije, ali najbolja odluka je preuzimanje MP3 zapisa s web stranice. Također možete obratiti pažnju na preuzete melodije na internetu ili odabrati onu koju želite koristiti kao zvuk. Tu su i razne aplikacije koje možete koristiti za stvaranje prilagođenih melodija zvona za svoj telefon.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9