HCL.HR

Anketa

Na koji princip se prodaju igre sa primarnim,sekundarnim i offline profilom sa jednom igrom kupljenom na playstoru?

Napišite u komentare
1 (50%)
Hvala, ovo glasanje nebitno
1 (50%)

Ukupno Glasova: 2

Prodaja ps4 profila (primarni, sekundarni,offline) sa jednom kupljenom igrom

  • 2 Odgovora
  • 2670 Hitova
*

Alen22

  • n00b
  • 2

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Zar ovo nije ilegalno ???

Prastari post :)  ali...

Zar ovo nije ilegalno ???

Nja. Recimo da je ovo siva zona. Tehnički, da, krši se EULA, ali nije da će Sony provjeravati baš svaki account. Reći ću samo da je moguće legalno izmijeniti kontakt podatke i primarni e.-mail.  Može se izmijeniti odnosno pobrisati sve ostale korisničke podatke poput kontakt telefona, dvostupanjske  autentifikacije, podataka o kreditnoj kartici, adrese i pravog imena korisnika.  Naravno, Sony zadržava pravo ukidanja računa ako im se bilo što ne svidi. Možemo li mi kao korisnici na to utjecati? Ne. Rizik ukidanja računa uvijek postoji.

 Opravdanje zašto bi netko mijenjao primarnu e-mail adresu: korisnik više nema pristup emailu na kojeg je vezan PSN account (npr, korisnik je stavio korporativni mail kada je kreirao PSN acc i nakon pet-šest godina je otišao iz firme).   

Citat:
Prodaja ps4 profila (primarni, sekundarni,offline) sa jednom kupljenom igrom
« : 12. Kolovoz, 2020., 22:02 »

Što će nekome tuđi offline i sekundarni PSN acc, ne bih znao obzirom da je  igra vezana za onaj PSN račun na kojem je kupljena, a ne na konzolu. Tehnički, sve dok je "vlasnik" igre prijavljen na konzoli, bilo tko drugi, na tom uređaju igru može bez problema koristiti, dakle nema nikakve potrebe za offline i sekundarnim računom originalnog vlasnika. Ako nekome to baš jako treba, jednostavno si ih sam kreira nanovo.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9