HCL.HR

PS4 500GB SLIM NERJESIVI PROBLEM!

  • 1 Odgovora
  • 1981 Hitova
*

antonio1488

  • n00b
  • 1
PS4 500GB SLIM NERJESIVI PROBLEM!
« : 10. Kolovoz, 2018., 12:25 »
Pozdrav dobri ljudi,
vise ni sam ne znam kome, gdje, kako, i sta da se obratim! Od PS hr supporta pa sve do EN verzije i engleskinh foruma nema gdje nisam pisao,trazio pomoc, neko rjesenje bilo sta, ali uzaludno. Pa mi je izgleda HCL zadnji pao napamet , pa mozda i rijesim ovo.. naime sranje je veliko braco moja: vec 2dana ''vucem'' jedan problem s playstation 4 slim (500gb). Naime, igrao sam FIFU18 FUT, odjednom mi je samo zaledio se screen, probao sam s home tipkom , pa onda close app, ali nisam mogao ni doci do ps home. Ugasio sam ga nakon par minuta. Sutradan ujutro sam ga upalio vidio playstation logo, zatim sve normalno do home, a onda sam kliknuo ponovno na fifu. Fifin load screen mi se loadoa podosta, pa sam htio ponovno pokrenut palikaciju ali nakon toga dolazi ponovno do zaledivanja i od tog trenutka nailazimo na iduce: Playstation ne ide dalje od playstation logo-a, safe mode mi dopusta sve opcije ali ih ne izvrsava do kraja, kao ni update ni initialize. Dolazi mi poruka nakon update ili initialize ''cannot start ps4'' , '' cannot access system storage'' cak mi je do jucer popdne ucitavalo USB s update file-om koji sam skinuo s vase stranice, imenovao datoteke vbas onako kako pise, ali nista ucitalo bi update i sve bi bilo normalno, ali kada treba doci do potvrde USER-a jednostavno crni screen i nista se ne desava, pocinje svijetlit bijelo ili plavo svjetlo, ovisno ne znam o cemu.
Eto, ukratko to je moj problem koji me 'izluduje' zadnja dva dana , pa ako ste u mogucnosti mi ikako pomoci, bio bih zahvalan.
BTW: prije nego mi kazete da probam s full reinstall file-om vec sma probao, update 5,55 file takoder vec probano. Evo od sad mi vise ni ne da u safemodu druge opcije osim posljenje da se sve pobrise i instalira na novo sve, cak i to probavam ko majmun stiscem , ali jednostavno dode do 99% i da mi jedan od gore navedenih errora. Dosao sam cak i do ideje da probam updateati preko interneta da direktno spojim LAN kabel na PS al ko za vraga prekasno sam se sjetio jer kako sam vec rekao  od nedavno mi je samo zadnja opcija dozvoljena u tom vrazjem safemodu. 2dana spavo nisam je**vo sam se s ovim govnom danocno nigdje nikakvog rjesenja... :bonk: :bonk: :chair: :chair: :chair: :chair: :chair: :chair:

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: PS4 500GB SLIM NERJESIVI PROBLEM!
« Odgovori #1 : 10. Kolovoz, 2018., 15:15 »
Ukoliko se toliko zakompliciralo odnesi PS4 na servis. Vidiš i sam da si napravio hrpu sranja i nikada nije bilo bolje nego samo gore.
Moguće je kako je stradalo nešto i od komponenti jer kada PS4 bude unutar igre on je i dalje pod opterećenjem. Kada ga naglo ugasiš - nema više protoka zraka i ne hladi se.
S obzirom da je bio vruć, a prestalo je raditi hlađenje - može doći i do pregrijavanja. Jer koliko god slabo ventilator radi ipak odvlači neku razinu topline...


Svakako se obrati ovlaštenom servisu ukoliko je PS pod garancijom. Ako pak ne možeš potražiti pomoć i kod drugih.



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9