Jesi siguran ? :)
ima jedan podrum i jedan oteti lik. Iako na to se može nabasati samo s Arthurom.
al da, vecina se slaže da ne postoji i da je lik puko skroz.
Gledam po jutubacu toliko se stvari desilo drugim ljudima a meni ne a igram baš da pogledam ispod svakog faking kamena

Rockstar se stvarno potrudio da u RDR2 bude puno skrivenih čudnih stvari.
Primjerice kaj se sve treba napraviti da se spawna onaj vampir jaoo

Bit ce jos jedan prolaz deff
Btw naso svih 20 Dreamcatchera i nezz kaj sad, nacrtan je bizon dje da odem rjesit tu misteriju ?
Necu na net xd
ONTOPIC:
Diablo III: Eternal colectionili Ifernal ? uglavnom base plus reaper of souls
Zaželio se malo grindanja pa evo. Nemrem nac temu na forumu

Grindanja...hah
digo svoju wizardicu na 70 lvl i Paragon lvl nekih 58 (unutar dva tjedna) i jednostavno mi dosadili i demoni i nephalem riftovi i sve. I delete.
Baš je dosadna igra.Pa i kratka. Pa nisu znali kaj bi pa kad ubis ultimativno zlo ides ubit smrt ko fol jel. Koliko god se trudili ne izgleda mi ni opasno ni mračno dovoljno za vraga a i ovog drugog. Istina bio sam klinac kad sam gledao filmice iz Diabla I i II koji su mi dizali dlačice na vratu sad sam stari prdonja al cmon...diablo cak izgleda komično tj izgleda dobro zvuci smjesno. Čak su i uvijek jebeno kvalitetni Blizzard CGI filmeki predvidljivi s previše vec vidjenih like that scena iz njihovih drugih igara.
Igra je waaay too fucking EZ
Valjda je to glavni razlog bunta po netu u doba izlaska, nezz nisam pratio. Al wizard je deff OP
Waaay too OP. Krenem normal, pa hard, pa brutal, pa master, pa koji k, pa torment..na kraju dignuo na torment nezz 7-8..nikak umrijet

istina Templar fino zna pomagat. Al cmon. Nisam pipnuo Diabla preko 20 godina i u pamcenju mi je kao faking teška igra.
Probao i druge klase i istina s necrmoancerom i witch doctorom je deff izazov. Al wizard je aj bok
Umro jednom i to zato jer sam bio preumoran. Na onak torment tezini. Cmon.
Jedino mi je Malthael bio ajmo rec mala muka.
Istina ima hardcore mode di umres sve ispocetka, al ono, čemu ?
A ja ne igram takve igre, kao trebo bi suckat. (serem, ispeglo Victora Vrana pa čak i malo Divinity)
Nezz možda se vratim bar rjesit jos jednu klasu na visoki nivo al cisto sumnjam neda mi se, sve je isto a nemam s kim igrat.
osim...
DISKACH ???

nudi mi da ti posaljem item gift znaci imas D3 u kolekciji ?
Očekujem puno puno vise od DIABLA IV i moram priznat kad smo kod "nedavnih" Blizz igara treba napomenuti je da sam se prebacio na konzolu (nakon igranja njihovih igara ceo život s mišem) pa možda je i zbog toga nekakvo nezadovoljstvo proizašlo alii da sam puno više uživao u Starcraft duji.
Šteta, ne žalim tih nekih 130kn al jbg očekivao sam više.