HCL.HR

Opća pravila ponašanja na HCL portalu (komentiranje i ocjenjivanje tekstova)

  • 0 Odgovora
  • 42878 Hitova
*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 40267
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
U vidu komentiranja tekstova i ocjenjivanja na HCL portalu, određena su sljedeća pravila:

1. Korisnički komentari na HCL portalu ne smiju sadržavati suviše vulgarne izraze, pretjerana prostačenja i tome slično. Mi jesmo opušteni community, gdje dopuštamo do neke mjere i pokoju psovku, ali kažnjavati ćemo pretjerivanje u takvom izražavanju, kao i vrijeđanje drugih članova. Vaši komentari su itekako poželjni te vas potičemo da ih pišete što suvislije i bez kakvih neugodnih fraza. Ukoliko se ocjeni da neki komentar nije primjeren, administrator HCL portala pridržava pravo na uklanjanje takvog komentara, a potencijalno i na opomenu, odnosno ban tog komentatora.

* Nepoželjno i potencijalno kažnjivo je spoilanje priče ili bilo kakvih drugih dijelova neke teme u komentarima bez da potencijalni spoil ne istaknete, odnosno da na njega ne upozorite. U najboljem slučaju vaš komentar sa spoilom će biti uklonjen, a u najgorem slučaju ćete uz to dobiti opomenu ili ban.

* Ako morate ostaviti link u komentarima na portalu, pokušajte da to bude skraćeni link stvoren putem nekog od servisa za skraćivanje linkova. Primjer jednog takvog servisa je http://bit.ly/

* U recenzijama i najavama postoji sistem ocjenjivanja od 1-100 gdje možete dati i svoju ocjenu o recenziranoj/najavljenoj igri. Tamo je zabranjeno namjerno davati ekstremno niske ocjene (ocjene ispod 20 smatraju se ekstremno niskima) bez valjanog obrazloženja u komentarima, a ukoliko uočimo da neki korisnik učestalo namjerno daje loše ocjene kako bi smanjio prosjek ocjena, biti će kažnjen banom sa foruma, odnosno portala.

Molimo da imate na umu kako sustav kažnjavanja istaknut u općim pravilima HCL foruma vrijedi i u slučaju komentiranja na HCL portalu, baš kao i ostala tamo istaknuta pravila koja su primjenjiva i u kontekstu komentiranja na portalu.
« Zadnja izmjena: 23. Prosinac, 2012., 19:33 Ementaler »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21