HCL.HR

Kako da renderiram u Vegasu ...

  • 1 Odgovora
  • 1728 Hitova
Kako da renderiram u Vegasu ...
« : 27. Ožujak, 2013., 14:20 »
Ovako: U sony vegas pro 12 inace renderiram u mainconcept sony avc jer mi daje dobru kvalitetu i plus ima mogucnost da renderira preko graficke sto mi poveca render speed 10 puta.. a dosta ljudi renderira u wmv. formatu koji je pre spor ali daje manje file sizeove, a posto ja uploadan league of legends videe koji znaju trajat i do 40 min to bude veliki problem. Movie Maker mi daje brz render speed, mal filesize ali i smece kvalitetu, pa mi vi sad recite sto da koristim. I usput mi recite najbolje render postavke! Hvala!

channel: LokiGaming1
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak, 2013., 14:34 ActiveHD »

Odg: Kako da renderiram u Vegasu ...
« Odgovori #1 : 10. Kolovoz, 2013., 17:52 »
1. Uzmi Adobe Premiere Pro (možeš i AVID Media Composer, ali meni osobno je draži Adobe) ili Adobe After Effect za efekte - Ovisno što trebaš i sve iz Adobea (što se tiče videa) renderiraj preko Adobe Media Encodera. Najnoviji je CS6.

2. NEMA najboljih postavki! Ako snimaš Frapsom u 1080p, nekom bitrateu i ne znam koliko FPS-a. Iste takve postavke (osim ako želiš namjerno smanjiti kvalitetu) odrediš i za renderiranje. Isto je i ako snimaš kamerom, fotoaparatom ili bojlerom. Ja sam preko Adobe Encodera video file sniman Frapsom, sa, u montaži nadodanom konstantnom glazbom, od 11 minuta renderirao sa 25 GB u 86.8 MB bez da sam izgubio i trunku kvalitete. Fraps snima, ali ne kompresira i zato taj sirovi materijal zauzima jako puno. Kada (AKO) ga kvalitetno renderiraš i komprimiraš on će zauzima puno manje bez da će izgubiti na kvaliteti. BTW, sve fileove izbacujem u MP4 formatu. :piva:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9