HCL.HR

Preporuka Antivirusa

  • 3 Odgovora
  • 2247 Hitova
Preporuka Antivirusa
« : 07. Prosinac, 2015., 18:21 »
Pozdrav,

danas upravo sam imao hackera koji mi je pobrao svu lovu sa PayPala sebi na račun (naravno prijavo sam to PayPalu) stoga sam u strahu da nije ubacio možda RAT ili neki drugi virus koji nije moguće detektirati sa normalnim antivirusom pa me zanima imate li kakav antivirus za preporučiti koji bi mogao dubinski pročešljati računalo od neželjenih virusa. Windows imam tek nekih tjedan i pol te nisam imao antivirusa prije, jedine stvari koje sam skidao su bile neke igre sa torrenta i par filmova od povjerenih torrenta sa dosta seedera.

LP!

Odg: Preporuka Antivirusa
« Odgovori #1 : 08. Prosinac, 2015., 00:57 »
Na vrijeme ako podneses prijavu paypalu, mislim da će ti vratiti novac, jer imao sam slučajeva sa scam sajtovima gdje bi mi uzeli lovu, ali paypal se pokazao u mojim slučajevima da baš brine o korisnicima.

Najbolji antivirus ti je oprez, malo vodiš računa gdje kucaš podatke, obrati uvjek pažnju da li je paypal.com url u pitanju kad prilikom plaćanja redirectuje te neki web-site. U torrntima se može provući neki keylogger ili slično, pokušaj koristiti Malwarebytes, po mom mišljenju ovi klasicni antivirusi poput nod-a, nortona, avg-a, da ne spominjam avast.. više smetaju računaru nego što ga zapravo štite.

Odg: Preporuka Antivirusa
« Odgovori #2 : 08. Prosinac, 2015., 01:02 »
Podnio sam na vrijeme prijavu, sada se samo nadam da će ispoštovati to i vratiti mi novac.
Također pazim ja gdje se prijavljujem, gdje upisujem svoje podatke i to me baš fascinira kako je uspio ući u moj account ako nisam nigdje drugdje koristio PayPal osim na Steam i e-Bay. Keylogger bi možda mogao biti ali Malwarebytes nije ništa uspio naći. Skenirao sam računalo sa DarkComet Remover, Trojan Remover, Eset nod32 (pronašao sam neke crackove igara kao viruse ali to je normalno) i sa Malwarebytes te nisu ništa pronašli. Naravno dodao sam ekstra zaštitu na PayPal sada stoga nebi trebalo biti problema, ali ja se nadam kako ta osoba mi više neće stvarati probleme jer ovo mi je prvi put.

Odg: Preporuka Antivirusa
« Odgovori #3 : 08. Prosinac, 2015., 01:08 »
Nadam se da ćeš uspjeti vratiti novac, mislim da će paypal poništiti te transakcije i vratiti novac, ukoliko ovaj nije uspio na neki način izvući novac sa paypala.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9