HCL.HR

Upit za učenje C++

  • 3 Odgovora
  • 2264 Hitova
Upit za učenje C++
« : 22. Kolovoz, 2014., 09:51 »
Pozdrav!

Prvo da se ispričam ako tema već postoji, malo je teško nać u tražilici upisivanjem "C++" :P

Drugo, ima tko kakav savjet za upisivanje Algebra-style edukacije (sa završnim testiranjem i certifikatom) za C++? Može i podijeljeno na razine.
Kupio sam "Demistificirani C++" by Šribar-Motik i laički doma proučavao, ali jednostavno sam naletio na neke probleme za koje mi treba kvalitetna edukacija, a ne samonagađanje.
Kažem Algebra-style zato jer sam tamo naišao samo na C# i MySQL tečajeve. (I Java/Android)
I nešto što nije apsurdna cijena kao 10k kn za 30 sati.
Ja sam morski pas.

Odg: Upit za učenje C++
« Odgovori #1 : 22. Kolovoz, 2014., 15:12 »
Pogledaj lynda i codeacademy (ali ne glave kurseve nego od communitya)

Odg: Upit za učenje C++
« Odgovori #2 : 23. Kolovoz, 2014., 08:42 »
Ovako na samom početku da ti kažem da nisam neki expert za programiranje, tako da sve što ti kažem možeš uzeti s rezervom i još se raspitati. Želim samo pomoći pa ću ti reći ono koliko ja znam. Demistificirani C++ je dobra knjiga, ali nekako nije baš nastrojena za početnike, više ulazi u neke složenije i napredne teme. Trebao bi imati neku osnovu iz C-a. Ima jedna knjiga zove se "C++ za apsolutne početnike" od autora Ratko Jakopec koja je baš nastrojena za početnike i vodi te kroz baš osnovne stvari, mada za njenu kvalitetu ti ne mogu previše reći. Ja sam kao "programer" ti ne mogu baš dati neki savjet jer moje znanje je onako jako ograničeno (nije baš da me pretjerano zanima).
Što se tiče tečajeva imaš Netakademiju u Zagrebu, koliko košta i kakvi se certifikati točno dobiju ne mogu ti baš reći, ali eto možeš se malo raspitati. Eto nadam se da sam ti pomogao bar malo.

Odg: Upit za učenje C++
« Odgovori #3 : 24. Kolovoz, 2014., 14:29 »
Odlično, fala obojici. pogledat ću sve nabrojene opcije. :piva:
Ja sam morski pas.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9