HCL.HR

USB STICK PROBLEM

  • 4 Odgovora
  • 3388 Hitova
USB STICK PROBLEM
« : 12. Veljača, 2018., 19:55 »
Pozdrav raja izvinjavam se ako je tema na pogresnom mjestu. Kako u naslovu stoji problem je sljedeci , USB je radio sasvim normalno dok ga nisam prikljucio na ps4 i on mi je kao trazio neki format sto sam i uradio nakon toga taj isti USB ne moze da mi se pokrene na TV-u pokusao sam format ali ne pomaze , ima li neko resnje za ovo. Ne znam koji je model usb i kako se to moze vidjeti ako postoji nacin , samo znam da je 64 gb. Hvala unaprijed pozz

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: USB STICK PROBLEM
« Odgovori #1 : 12. Veljača, 2018., 20:22 »
PS4 zahtjeva FAT32 format diska, osim ako ga nisi koristio kao extended storage. Za početak spoji ponovno USB na PC i formatiraj ga u NTFS ili exFAT.
Dosta uređaja i operativnih sustava ima svoje formate.
Windowsi koriste NTFS, stariji uređaji i recimo PS4 koristi FAT32, televizori imaju svoj format.
I kako dosta njih koristi svoje formate tako drugi uređaj nije u stanju pročitati disk kao takav jer nije u formatu koji bi konkretan uređaj mogao prepoznati i očitati.

Odg: USB STICK PROBLEM
« Odgovori #2 : 12. Veljača, 2018., 20:49 »
To sam uradio taj extended storage i od tada mi ne moze na TV , formatirao sam ga vise puta u NTFS I exFAT ali ne pomaze.

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: USB STICK PROBLEM
« Odgovori #3 : 12. Veljača, 2018., 20:53 »
A nisi napisao koji TV. Neki televizori imaju tzv. servisni USB i on se ne može koristiti za spajanje sticka i gledanje i/ili snimanje sadržaja.
Radi li ti neki drugi stick na tom TVu ili ne. Je li ikada radio koji stick tamo? I na kraju je ono prvo pitanje - je li to uopće "pravi" utor ili servisni...

Odg: USB STICK PROBLEM
« Odgovori #4 : 12. Veljača, 2018., 21:04 »
Model TV-a ne znam , znam da je marka VOX. Usb je redovno radio na tvu gledao filmove itd sve dok nisam ga pokusao spojiti na ps4 i od tada ne moze , taj isti usb mi radi sad na drugoj tv normalno. Kada ubacim usb u tv na kojem nece i idem pretrazivanje za usb kaze da nije spojen. Vec sam imao isti problem jednom i morao sam kupiti novi USB jer na mojoj tv nece  :wildboy: :wildboy: :wildboy: uglavnom hvala ti na pomoci kupiti cu drugi.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9