akcija, CapcomDatum izlaska: 24.03.2023.
2D, HAL LaboratoryDatum izlaska: 24.02.2023.
Je li PlayStation VR2 dovoljno impresivan da opravda tu cijenu? Kakav…
Koja ti je verzija Windows-a?http://windows.microsoft.com/hr-hr/windows/language-packs#lptabs=win7Prema gore navedenome linku Microsoft kao uvijet za instalaciju jezičnog paketa za hrvatski jezik navodi da verzija Windows-a mora biti Ultimate ili Enterprise.Što znači ako imaš bilo koju drugu verziju Windows-a nisi u mogućnosti instalirati jezični paket.
Znači dolazi mi laptop za 2 dana, nema OS pa me zanima na koji cu nacin instalirati Windows 10? Pišite sve verzije, jako mi je bitno i hitno !!!
Skini windows 10... Napravi bootable usb (treba ti usb od 4 gige) ili cd... Ubaci u novi komp... izaberi boot na usb.. i tjt :) Ukoliko ti trebaju specificni koraci javi se na pm...
Uff imao i ja trojanca na tabletu isto win 10..
Citat: Bruce Lee link=topic=23543.msg809223#msg809223date=1465157296Skini windows 10... Napravi bootable usb (treba ti usb od 4 gige) ili cd... Ubaci u novi komp... izaberi boot na usb.. i tjt :) Ukoliko ti trebaju specificni koraci javi se na pm...Ti si svjestan da je čovjek to napisao 16.04.2016. i da mu je laptop odavno stigao i da sigurno nije čekao 2 mjeseca kako bi si instalirao windows...