Nitko ne komentira početak sezone ?
Bucksi i Toronto uništavaju. Znao sam da budu dobri ali ovakav odličan start sezone za oba tima mi je malo iznenađujuc.
LBJ i Lakersi, dosta slab početak iako kako je i Colin Cowherd reko to se ovu sezonu može i očekivat od ovog tima (šora sa Houstonom)
Jednostavno imaju scrappy tim koji je brz i fizički jak, i malo lud u glavu

Takvo ponašanje se moze ocekivat. Bit ce još trenutaka kad bu OG Ingram skakao preko petorice da se šaketa
Harden, Melo, CP3 dosta loš početak Houstona ali zbudit ce se oni.
Mada nezz za koji kurac su kupovali Mela. Može on još dat al star je i nije pretjerano pokretan.
Isto kako se i OKC počeo buditi. PG13, Russell i Adams family, bit ce uzbudljivo, valjda ce nesto uspjeti u playoffu konačno. Ak ne onda bu PG13 posto Lakers neizbježno.
Žal mi je malo za Philly igraju odlično ali imaju dosad neke bezvezne propuste. Dario ima veliku minutazu ali slab statistički, jako slab

Hezonji nije produžen ugovor.
Zubac bar dobiva minute.
Boki i dalje standardan u Indiani :)
Žižic i dalje trune u onim mrtvim Cavsima. Mali bježi dalje čim možeš.
Nevjerojatno kako se vidi koliko im fali LBJ. Koliko je taj tim loš i koliko ih je frajer nosio. 1-9 start i to su se skrumpali jednu tekmu. Bit ce im ovo teska sezona. A K. Love bolje da ode u penziju skupa sa ozljedama. Hvala bogu da je dijete s posebnim potrebama Tyrone Lue dobio nogu. Jedno je da ti najbolji igrac nosi tim al bez superstara u timu frajer nema pojma o strategiji i taktici.
D Rose 50 <3
Šteta kaj je u idiotnom timu, čovjek uvijek daje 200% a mora igrat sa izmišljenom zvjezdicom Butlerom koji je razmažena bičarka i Townsom koji je izjavio da odustaje da mu se više neda igrat dok se bore sa Jimmyevim frustracijama.
A. Davis ostaje još minimum dvije godine u Pelicansima.
Najbolji potez prelaska mi je deff imao Kawhi Leonard.
Gj Toronto, najbolji start u povijesti.
Evo, mišljenja, komentari cmon guys NBA sezona se vec zagrijala ozbiljno, imali smo vec nekoliko 50+ koševa po tekmi...Lude Warriorse necu ni spominjat.
Jebote Curry i Klay ko da si ih igrice 3D printerom stavio na teren. Nece bit rekorda vezanog za trice kaj taj dvojac nebu srušio