HCL.HR

[blog] HyPo Gaming Avanture

  • 104 Odgovora
  • 16849 Hitova
*

HyPo

  • **
  • 204
[blog] HyPo Gaming Avanture
« : 21. Svibanj, 2022., 20:22 »
MIslim da je ovo tocna sekcija,nisam bas siguran
Ali evo pocinjem blog na HCL Forumu u vezi igara koje igram i moje misljenje na njih.
Znaci moji plan je svaki dan pisati vam o igrama koje igram i koje sam presao. Prije svake igre budem stavio upozorenje velikim slovima i budem stavljao sve spoilere u spoiler text.
Pa prvo koje igram trentno igram. Zavrsavam polako Forgive me Father. I kako mi se igra čini? Pa onako nije mi nesto.
Trenutno sam na E5M3 tako da tko nije igrao Forgive me Father spoilers naprijed
 Kao prvo Forgive me Father prve dvije epizode mi je bio u redu ali me je igra sto je vise išla dalje počela sto vise umarati poslije toga ako to ima smisla. Ja inače ne volim FPS igre koje su zatvorene u arenama i onda moraš ubiti sve neprijatelje u areni da prođeš dalje. Ovaj E5M3 ima tih arena 5 ili 6, ajde više su portali u koje uđeš i onda imaš par arena i vidim da igra ima inspiraciju meni igre koju ne volim a to je DOOM Eternal. Nemaš dosta municije i moraš za svakog neprijatelja pažljivo koristiti municiju.
A druga igra koju igram je Cursed 2.Prvi Cursed mi je bio fantastičan ali Cursed 2 je puno drugačiji. Ne mogu puno reči za Cursed 2 pošto se nisam bas još uhodao u igru jer trebaće mi vremena malo da se naviknem na Cursed 2 ,pošto je dosta drugačiji nego prva igra.

Eto,to je šta igram trenutno od igara. I nadam se da sam stavio u točnu sekciju ovo.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #1 : 21. Svibanj, 2022., 21:28 »
Evo zavrsio sam Forgive me Father. Ocjena je 35/100 a moji utisci su napisani ispod
31 igra zavrsena ove godine do sada.
Igra je meni bar bila bezveze. Idem sada u spoilere pa tko nije igrao neka ne cita dalje
Prve dve epizode su bile u redu ali što sam dalje igrao nakon druge epizode to je igre postajala sve napornija i napornija. Isto E5M3 su stavili jeftine platforming sekcije koje su mi malo išle na živce budimo iskreni.A zadnji boss fight je bio pre lagan. Ubio sam ga na prvom pokusaju. Igra je baš plitka po meni. Nema neku dubinu. . Ali kada gledas level design,skill tree,oružja i priču tu se počinje sklapati cijela slika igre. Mislim da netko bi samo ostavio igru na miru ali ja sam je odlučio završiti i nije se baš isplatilo. Kao prvo level design i najbolji leveli su u prvoj i drugoj epizodi.  Od trece do pete episode level design postaje polako sve gori i gori. Onako pratiš priču ali u pozadini polako osjetiš kako se level design raspada i postaje jeftin na kraju.Skill Tree je onako bezveze. Ne možeš reset napraviti za skill tree što je malo onako bezveze,neki bi mislili pa to dodaje neku vrstu izazova igri ali ne,vjerujte mi na kraju igra postane jeftina kao što sam i rekao i skill tree u epizodi 4 i 5 je beskoristan jer se toliko slabo level-upaš da je to malo za ne povjerovati. Nekada ti treba 2 ili 3 level-a u igri da se level-upaš. A i nema baš to puno izbor u skill tree-u, najbolje ići na health i poneko oružje tu i tamo poboljšati. Oružja su standard neki i njihov design mi se bas nije svidio. Imaš revolver,sačmu,tommy gun,energy ili energetsko oružje,grenade launcher, thundernomicon koji je jači grenade launcher,harpun koji je i onako dobar za neke neprijatelje ali ne baš sve i tajno oružje "Tormentor" koji u stvarno životu Lewis Gun ili ti strojnica iz prvog svjetskog rata. Naravno imaš sanity koja je neka vrsta mana sustava koji trošiš i imaš po redu Cross ili ti križ koji ti heal-a ili povrati malo health-a, freeze metla ili ti zamrzivačka metla koja zamrzne neprijatelje na neko vrijeme ali ja sam jedino našao koristi za zamrzivačku metlu u kasnijim level-ima ili ti epizodi 4 i 5. Knjiga koja ti daje "inviciblity" na par sekundi to jest ne primaš damage od neprijatelja i medaljon koji kada aktiviraš  na par sekundi ti ne ide municija dolje. Mislim sve standarno.Priča je bezveze. Imao sam osječaj tamo oko 4-te epizode da me priča voza vamo tamo. Voice acting mi je bio bezveze u igri malo,onako average ili ti osrednji. A kraj priče je stvarno bio loš. Onako kao da developere više nije bilo briga za priču i igru pa su odlučili to što brže okončati na moju sreču. Pa eto moj neki utisak na Forgive me Father nakon što sam igru prešao. Plitak Lovecraft-ian inspiriran FPS sa bezveznom pričom i plitkim gameplay-om i sa level design-om koji se polako raspada u prašinu. Pa eto nadam se da ne dosađujem i da nekom ovo moje pisanje ne dosađuje.
« Zadnja izmjena: 21. Svibanj, 2022., 21:31 HyPo »

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #2 : 21. Svibanj, 2022., 23:52 »
Počeo sam igrati Blur iz 2010 igru. Nisam dugo igrao racing ili ti trkačku igru pa sam bio malo rusty ili ti zahrđao ali sviđa mi se igra za sada. Onako Need for Speed + Mario Kart, takav nekakav spoj. Možda budem morao mjenati kontrole ali za sad nije tolika frka. Dok se ja lijepo fino uhodam u igru, bude trebalo malo vremena ali nekih prvih 20,30 minuta igra mi se sviđa i naravno igrao sam Blur prije ali imao sam lošiju konfiguraciju pa je igra štekala a na ovoj konfiguraciji igram radi sasvim u redu imala je možda jedan stutter na sekundu,dve ali sve u svemu igra radi u redu.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #3 : 22. Svibanj, 2022., 00:54 »
U redu igrao sam Cursed 2 oko jedan sat i moram priznati igra nije ni malo laka. Naravno igra je point and click ali imaš boss fights i imaš random enemy encounters  a to je nešto što bih vidio u JRPG a  ne u point and click igri. Ja koristim guide ali on ne pomaže baš puno,tek toliko jer ipak moraš se naviknuti boriti sa svakim neprijateljem i svladiti sve boss fight-ove. Ja sam prvo bio u kući od Jennifer i tamo sam upoznao smrti koji mi je dao novčić sa kojim njega pozovem kada nađem jedan od 8 zombija ili ti undead i našao sam par stvari koji mi pomažu tamo ali najvažnije mi je što sam otišao na farmu do štale. A tamo sam našao jako korisnu sačmu,lopatu i crowbar ili ti željeznu polugu a tamo gdje je bila željezna poluga je bio i još jedan zombie ili ti undead koji sam ja iskopao i prizvao smrti da ga pošalje ča . Uđem ja u štalu i imaš nevidljivo čudovište koje te prati i onaj music box šta nađeš u kući od Jennifer je korisno po dosta ispada jer na papiriću gdje si našao sačmu piše da kada su puštali radio kultisti ti zloglasni da se to nevidiljivo čudovište smirilo. Tako da ideš tri levela labirinta dok ne dođeš do prvog boss fighta Shell Baby. Mislio probao sam malo i težak je boss fight dok ne pohvatam malo tehniku. Ne budem se previše umarao budem sutra probao boss fight riješiti jer Cursed 2 je stvarno drugačiji od prvog djela. Cursed 1 je bio linearan a ova igra je pomalo Open World. Možeš ići gdje god želiš ali ipak ima neki smjer koji moraš pratiti pa zato ja koristim guide jer mi je lakše igrati igru tako a baš mi je igra zabavna za ono što je. A za one koji ne znaju početak igre Cursed 2  je nađeš se na napuštenoj benzinskoj pumpi i nemaš više goriva, pa moraš naći kanister goriva. Tu sam se malo gubio bio za kontrolama i dok shvatim šta trebam raditi ali ajde skužio sam, malo ja pokušavao riješiti ,pa malo guide i tako. Tako sam počeo igru bar ,i znam da mi bude trebalo par dana sigurno ako ne i više da pređem igru.
« Zadnja izmjena: 22. Svibanj, 2022., 00:57 HyPo »

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #4 : 22. Svibanj, 2022., 10:38 »
Malo sam igrao Blur i baš mi je igra dobra za sada. Otključao sam par automobila. Najbolji mi je za trkanje VW Bettle. Jer je brzi dosta za razliku od ostalih auta koja sam probao voziti nekako kao da su spori. I isto power ups dobro dođu u nekim situacijama i pobjedio sam prvog rival-a ili ti suparnika Shannon i fora mi je što nakon što svakog rival-a ili suparnika dobiš neki mod ili ti modification. Sada igram protiv City Slickers i odigrao sam prvi checkpoint event koji je bio lagan samo trazis stopwatches ili ti štopalicu vremena i onaj boost power up. Za gold ili ti sve te kao Blur coins kako ih ja zovem ti je trebalo ostati 20 sekundi a meni ostalo oko 28 sekundi, i jedan race koji sam jedva pobjedio. Malo zeznuo pred kraj i za četvrtinu auta sam bio ispred i pobjedio a prvo sam čak mislio da sam izgubio i završio na drugom mjestu mislim u redu je drugo mjesto ali prvo mjesto je najbolje i ono što tražiš. Tako da zabavan mi je Blur i budem ga svaki dan malo po malo igrao.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #5 : 22. Svibanj, 2022., 11:04 »
#Cinemadle 71
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟩

cinemadle.com
Nikada gledao film ali se sjecam trailera
Framed #72
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

https://framed.wtf

Gledao sam film dugo prije
Wordle 337 5/6

⬛⬛🟨⬛🟨
⬛⬛🟨⬛🟨
⬛🟨⬛⬛⬛
⬛🟩⬛🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Imao sam samo dva slova da skuzim koja je rijeć ali nekako sam uspio.
Ja tako svaki dan wordle,cinemadle i framed

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #6 : 22. Svibanj, 2022., 15:24 »
Još jedan rival u Blur je gotov. Koristio sam VW Bettle (Rat) za utrke jer je auto dosta dobar meni bar jedino problem sa VW Bettle (Rat) je što je ružan ali budem ja njega obojao u neku bolju boju,i na onom jednom checkpoint event-u Audi TTS. Khan je bio lagan kao rival,samo ne trebaš dirnuti auto jer ako mu dirneš auto on ide ispred tebe i ne možeš ga stići tako zvani speed boost . Budem onda na trećeg rival-a poslije utakmice naravno pokušao riješiti. Za rival 2 mi je trebalo 1 do 2 sata da ga riješim. I nije uopće bio težak samo da se koristi VW Beetle (Rat).

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #7 : 22. Svibanj, 2022., 15:29 »
Još jedan rival u Blur je gotov. Koristio sam VW Bettle (Rat) za utrke jer je auto dosta dobar meni bar jedino problem sa VW Bettle (Rat) je što je ružan ali budem ja njega obojao u neku bolju boju,i na onom jednom checkpoint event-u Audi TTS. Khan je bio lagan kao rival,samo ne trebaš dirnuti auto jer ako mu dirneš auto on ide ispred tebe i ne možeš ga stići tako zvani speed boost . Budem onda na trećeg rival-a poslije utakmice naravno pokušao riješiti. Za rival 2 mi je trebalo 1 do 2 sata da ga riješim. I nije uopće bio težak samo da se koristi VW Beetle (Rat).
Ovako izgleda taj VW bettle

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #8 : 22. Svibanj, 2022., 20:58 »
Zapeo sam na Fan Service djelu u Blur. Dosta je teško. Utrke su lagane ali fan targets je teško. Uspio sam dva od četri fan target-a. Kada to budem riješio onda budem mogao one on one event igrati. Igrao sam fan service nekih 3 ili 4 sata tu negdje. Valjda budem sutra uspio riješiti fan service i ići dalje sa igrom.

I igrao sam neku free igru na steamu a zove se Sunline. Igrao sam nekih 15 minuta i igra je bila zabavna ali morao sam odustati od silnih glitcheva. Propadao sam kroz pod i prolazio kroz objekte. I onda sam morao odustati nakon što sam po drugi put propao kroz svijet. Igra je inspirirana Mirrors Edge koji nisam još igrao ali ova igra je stvarno bila bezveze zbog glitch-eva.

Evo steam link za Sunline:
https://store.steampowered.com/app/1964000/Sunline/

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #9 : 23. Svibanj, 2022., 02:05 »
Počeo sam igrati Gas Station Simulator jer sam mislio da mi se igra ne bude svidjela ali za sad nekih 2 ili 3 sata koliko sam igrao je igra jako zabavna. Onako dosta mi se dopada. Mislim da ne trebam puno govoriti o Gas Station Simulatoru u ovom blog-u najvjerovatnije i ne budem možđa da update-am progress u igri koji dostižem.
Ali da igram 3 igre trenutno i to mi je ja mislim dosta za sada. Blur,Gas Station Simulator i Cursed 2.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #10 : 23. Svibanj, 2022., 13:30 »
I riješio sam fan service u Blur i nije bilo toliko teško kao jučer,možda zato što sam riješio već teži dio. Onako sjetio sam se dobrog auta za jedan event a za utrku je BMW riješio stvar.

I da Ryhmer-a sam riješio prvim pukušajem ili ti "first try"

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #11 : 23. Svibanj, 2022., 16:30 »

I još jedan rival je riješen u Blur.
Bilo je dosta lagano. Lakše nego što sam mislio. MIslim da bude bilo teže od sada na dalje.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #12 : 23. Svibanj, 2022., 16:35 »
#Cinemadle 72
🎥🟥🟥🟩

cinemadle.com

Framed #73
🎥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Nikada nisam gledao ni jedan od dva filma

Wordle 338 5/6

⬛🟨⬛⬛🟩
🟩⬛⬛⬛🟩
🟩⬛🟩⬛⬛
🟩🟩🟩⬛⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Onako medium težina Wordle za danas

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #13 : 23. Svibanj, 2022., 18:13 »

Progress do sad u Gas Station Simulator. Ovaj employee li zaposleni mi je dobar samo da čisti za mnom. Ostalo ja napravim. A igra je baš zabavna ali mislim da za upgrade-ati li ti poboljšati gas station trebalo su nešto bolje dati a ne da te zezaju sa koliko stvari moraš napraviti ali igra je simulator pa se ne žalim puno. A i sve sam pohvatio tako da brzo napravim sve mini igre od punjenja goriva do popravljenje auta.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #14 : 24. Svibanj, 2022., 18:21 »
Wordle 339 X/6

⬛⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟨⬛⬛
🟩⬛⬛⬛⬛
🟩🟨⬛⬛⬛
🟩⬛🟨⬛⬛
🟩🟨⬛⬛⬛

Ovo je bilo teško

#Cinemadle 73
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za ovaj film.

Framed #74
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛

https://framed.wtf

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9